23948sdkhjf

Optimal og ekstra sikker vandtætning hos LM Byg på Redmolen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Velosit Danmark ApS

DGNB venlig cementbaseret og fleksibel vandtætningsmembran fra Velosit Danmark giver ekstra vandtæt sikkerhed hos LM Byg ved deres prestigeprojekt "redmolen" i Københavns- nordhavn.

Velosit Danmark blev i foråret kontaktet af LM Byg omkring projektet Redmolen, som står over for en omfattende udvikling, når ”øen”, der før var en del af Københavns Frihavn, nu forvandles til Nordhavns nye by- og erhvervsområde med opførelsen af boliger, erhverv og hotel. På spidsen af Redmolen bliver den prestigefulde kontorbygning Spidsen opføret, og det er LM Byg A/S, der står for råhuset.

Byggeriet, omfatter 26.000 m2 og 5.400 m2 kælder,  og er et kompliceret byggeri– med sine 12 etagers cirkulære bygning og bliver med sin fornemme placering – en af de mest synlige og markante bygninger i hele Københavns Havn.

Hos LM Byg A/S var ønsket en ekstra sikkerhed i form af en sprøjtemembran på i alt ca. 1000m2 kældervæg som når projektet er færdig skal modstå konstant vandtryk. 
Denne sikkerhed i forbindelse med, at LM Byg ved støbning af insituvæggene havde anvendt en PP Membran indstøbt som primær vandtætning, og derfor var behovet kun 2 mm lagtykkelse af  Velosit WP120 som ved den lagtykkelse giver tætning mod fugt og hydrostatisk tryk.

Dette efter god dialog omkring opgaven samt ønsker til egenskaber, som gjorde valget af den cementbaserede 2- komponente vandtætningsmembran Velosit WP120 nem- i forbindelse med tætningsbåndet DB830 ilagt fuger og hulkehl, hvor sidste nævnte blev udført med en Reparationsmørtel RM202.

Velosit WP120 udmærker sig ved følgende punkter:

·         Vandtætning af kælder og sokkel
·         Vandtætning af drikkevandsanlæg
·         Vandtætning af præfabrikerede garagetage og betonelementer
·         Tætning af gødnings- og spildevandstanke
·         Vandtætning af swimmingpools
·         Vandtætning af altaner og balkoner
·         Vandtætning af grønne tage
·         Beskyttelse mod opstigende dampe som radon
·         Vandtætning iht. DIN 18533
·         Lav VOC værdi <0,1% 
·         Egnet til DGNB certificerede byggerier iflg: A1-A3. CO2 Eq = 0,6 kg pr kg blandet
·         Yderst fleksibel, brudforlængelse > 100 %
·         Revneoverbyggende
·         Vandtæt ved et vandtryk på 50 m iht. EN 12390 -8
·         God vejr- og UV-bestandighed
·         Godkendt til drikkevand

Til udførelse af opgaven bistod Velosit Danmark med kontakt, planlægning samt kvalitetssikring via entreprenøreren RK Concrete Seal ved Rene Kjær, som herfra stod for udførelse og den praktiske del på byggepladsen. 

Stor tak til Emil Hellum og teamet fra LM Byg for den seriøse og gode dialog om projektet samt logistikken omkring udførelsen.

Står du med et teknisk spørgsmål er vi klar til rådgivning om vandtætning, betonrenovering eller gulve på mail eller telefon.

ns@velosit.dk / 28252023
cv@velosit.dk / 30525155

Se mere på: www.velositdanmark.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Velosit Danmark ApS

Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Danmark
Velosit Danmark ApS

Billeder & videoer

Vandtæt fleksibel cement membran mod fugt og konstant vandtryk på op til 50m vandsøjle. Vandtæt fleksibel cement membran mod fugt og konstant vandtryk på op til 50m vandsøjle. Vandtætningsbånd i lagt hulkehl er vandtæt op mod 50 meter vandsøjleHulkehle udført i cementmørtel med i lagt tætningsbånd

Send til en kollega

0.094