23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DogShower fra hansgrohe: En revolution af hundens bad

hansgrohe har som den første armatur- og bruserspecialist udviklet en håndbruser særligt til menneskets bedste ven i samarbejde med dyrlæger og -psykologer, hundefrisører og -ejere.

At få hunden i bad er ofte en udfordring for både hund og ejer. Derfor har hansgrohe som den første armatur- og bruserspecialist udviklet en håndbruser særligt til menneskets bedste ven. Det innovative brusehoved har lange silikonedyser, så det minder om en børste. Dermed kan man målrettet skylle de beskidte områder og nå dybt ind i pelsen, mens det føles behageligt for hunden at blive strøget med bruseren. Dermed gør hansgrohe DogShower ikke bare hundens bad mere effektivt og grundigt, det bliver også en rolig og behagelig oplevelse for alle involverede.

Fuldstændig tilpasset til menneskets bedste ven

hansgrohe DogShower byder på tre forskellige stråletyper: En til blid rengøring af poterne, en til beskidte hundeben og en fyldig stråle til pelsen. Med Select-knappen er det let at skifte mellem stråletyperne. Den integrerede vandbremse aktiveres ved at slippe bruserens greb. Derved reduceres vandmængde- og tryk straks, så hundeejeren ikke får brusebad, selv om begge hænder pludselig er i brug for at holde hunden stille.

Takket være sin ergonomiske form er hundebruseren behagelig at holde ved samt ideel til enhåndsbetjening. DogShower fra hansgrohe fås i forskellige overflader: pink, sort, hvid og petrol. Alle farver er matte for at forhindre, at hunden bliver bange for spejlinger eller lysreflektioner. Brusehovedet kan let skrues på alle gængse bruserslanger. For at gøre det endnu hurtigere at skifte mellem brusere, kan man vælge at sætte den medfølgende klik-tilkobling på slangen.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047