23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Håndværkerfradraget styrker den grønne omstilling.

I Danske Byggecentre frygter vi konsekvenserne af et reduceret håndværkerfradrag.

Christian Rabjerg Madsen (S), har udtalt at regeringen i forbindelse med den kommende finanslov vil reducere håndværkerfradraget til niveauet før coronakrisen.

Det er en udmelding vi i Danske Byggecentre frygter konsekvenserne af. Adm. direktør Palle Thomsen udtaler i den forbindelse ” Når man argumenterer med, at der er tale om et ophedet byggeri er det forkert at annoncere en fjernelse af boligjobordningen. Som vi har set det før, vil folk hamstre ordningen og sørge for at få lavet alt man kan, inden ordningen forsvinder. Samtidig vil der næste år være et stort hul i ordrebøgerne".

Og uddyber ydermere ” Boligjobordningen bør ikke anvendes som konjunkturregulator. Ordningen skaber hvert år ekstra skatteindtægter og fremmer den grønne omstilling af det danske samfund. Jeg frygter at, vi som konsekvens af et reduceret fradrag vil se mere sort arbejde og færre energirenoveringer. Håndværkerfradraget er for mange familier det økonomiske incitament, der muliggør energirenoveringer og andre forbedringer af boligen. Uden det incitament, forventer jeg en langsommere grøn omstilling, hvilket vi bestemt ikke har tid til.

I Danske Byggecentre opfordrer vi politikerne til at slå koldt vand i blodet og fokusere på hvordan vi sikrer en stabil arbejdskraft og fremmer den grønne omstilling. Reducerer man boligjobordningen modarbejder man begge.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.047