23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan arbejder C.F. Møller mere effektivt i Revit

Hvordan gør du dit arbejde i Revit lettere? Det får du svaret på her, hvor C.F. Møller uddyber, hvordan de med NTI TOOLS Revit, som er et add-on til Revit, letter workflows, optimerer datakvalitet, kvalitetssikring og sparer værdifuld tid.

C.F. Møller har implementeret NTI TOOLS Revit for at lette og optimere arbejdsgangene, og der peges bl.a. på disse tre funktioner:

Det er blevet langt lettere at eksportere modeller til fx PDF-, DWG-format og håndtere print af tegninger i et projekt med funktionerne ”Publish PDF” og ”Publish DWG”. Samtidig kan Martin selv beslutte, hvilke parametre der skal indgå i navngivningen, og NTI TOOLS identificerer herefter automatisk papirstørrelsen.

Funktionen ”Color Composer” giver mulighed for at farvelægge bygningsdele ud fra en valgfri værdi. Her undersøger NTI TOOLS automatisk hvilke værdier, der er tilgængelige og farvelægger selv i forhold til de definerede kategorier som fx væg-, dør- eller gulvtyper.

”Excel Tool” giver mulighed for at skabe et bedre samarbejde med eksterne parter, og gør det lettere at arbejde med data i spændingsfeltet med Revit og Excel. For her er det bl.a. muligt at trække data fra Revit, ændre dem i Excel og herefter opdatere informationerne i Revit igen.

Læs hele historien her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.047