23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIWAL X KANSAS - det grønne partnerskab

Hos Riwal Danmark prioriterer vi bæredygtighed højt. Netop derfor har vi valgt at alle vores mekanikere og chauffører skal arbejde i bæredygtigt arbejdstøj fra Kansas.

Det Grønne Partnerskab

Sammen med Kansas A/S er vi indgået i et bæredygtigt partnerskab. 

”Vi har rigtig mange mekanikere, der bruger og slider deres arbejdstøj, og vi er meget bevidste om, at arbejdstøj er en stor synder i forhold til miljøet. Derfor skulle vi ikke betænke os længe, før vi valgte den nye bæredygtige kollektion af arbejdstøj fra Fristads Green. For os var det en oplagt måde at vise et grønt ansvar både indadtil og udadtil.” siger Claus Kromann, adm. direktør i Riwal Danmark A/S.

Bæredygtigt arbejdstøj

Arbejdstøjskollektionen som alle vores mekanikere og chauffører vil arbejde i inden slutningen af 2022 er fra kollektionen - Fristads Green, som er verdens første miljødeklarerede arbejdstøjskollektion. Helt præcist betyder det at kollektionen er produceret bæredygtigt, for mindst mulig påvirkning på miljøet. Dertil er der en øget gennemsigtighed hvor produktionen af tøjet måles og dokumenteres. 

Claus Kromann, adm. direktør i Riwal Danmark (tv.) modtager beviset for "Det Grønne Partnerskab" fra Brian Bebe Andersen, adm. direktør i Kansas.

Beslutningen omkring bæredygtigt arbejdstøj kommer i rækken af flere andre bæredygtige initiativer vi har taget. Bl.a. har vi introduceret flere 100 % el-drevne lifte til vores udlejningsflåde, vi har et bæredygtigt rensningsanlæg hvor vi vasker vores lifte, vi udskiftet vores belysning til mere miljøvenligt LED lys, og dertil får vi grøn strøm. 

“Bæredygtighed er en utrolig vigtig parameter for os. Vi fokuserer meget på genbrug af vores affald, vi har LED lys, vi genbruger vores vand når vi vasker lifte, vi har grøn strøm, vi vil nu gå igang med at skifte vores arbejdstøj til Fristads Green og da vi så at Kansas lancerede dette var vi ikke i tvivl om at det var den vej vi skulle gå.” - siger Claus Kromann, adm. direktør Riwal Danmark.  

 Lær mere om partnerskabet mellem Riwal og Kansas i videoen her

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Kontaktperson

FH

Send til en kollega

0.047