23948sdkhjf

Mal knivskarpe kanter med FrogTape®

| Medlemsnyhed | Indrykket af Shurtape ApS

FrogTape® sikrer dig et resultat med knivskarpe kanter. Få din maling til at stå lige med den avancerede PaintBlock® teknologi, der forsegler kanterne og forhindrer, at malingen løber under.

Med FrogTape® kan du løfte dit malerniveau fra gør-det-selv til professionelt malerarbejde.

Vil du male din væg med skarpe rene linjer, striber eller mønstre? Men er bekymret for, om det er en opgave, der ligger over dit malerniveau? Så skal du læse videre her, for med FrogTape® kan du løfte dit malerniveau fra gør-det-selv til professionelt niveau.

De fleste gør-det-selv malere, har prøvet at slås med malertape og faldende tålmodighed, når en væg skal males i to farver, som fx en ramme om væggen, et mønster eller andet. Og de fleste af os ved, at hvis man er professionel maler, så tager det lang tid. Er man almindelig gør- det-selv mand, ja så bliver det bare sjældent rigtig skarpt og godt.

Det problem er der en løsning på.

Hvor kan du bruge FrogTape®?

Du skal bruge FrogTape® som malertape, når du har krævende opgaver, som fx en væg du vil male med to forskellige farver adskilt af skarpe rene linjer.

Du behøver heller ikke lade dig skræmme over, hvor svært det er, hvis du vil male din væg med nye mønstre, shine dit yndlingsmøbel op eller bare male dine vinduer sammen med ungerne. FrogTape® sikrer dig et resultat med knivskarpe kanter – ligesom en professionel.

Vær grundig, når du bruger FrogTape®

FrogTape® bør ligge i værktøjskassen hos alle kreative malere - og dem, der gerne vil være det.

Når du bruger FrogTape® er der nærmest ingen grænser for kreativiteten. Du skal bare springe ud i det.

Det eneste du skal huske, når du bruger FrogTape®, er at være grundig, når du sætter det på. Du skal sikre dig, at der ikke er ujævnheder, der ikke er dækket, hvis det fx er savsmuldstapet eller andet, du maler på.

Teknologien bag FrogTape®

Når PaintBlock® kommer i berøring med vandbaseret maling, opstår der en gel, som danner en mikrobarriere, så maling ikke kan løbe under, og på den måde opnår du perfekte resultater.

Alt efter hvilken overflade du skal male, kan du vælge mellem FrogTape®-produkterne Multi-Surface og Delicate Surface.

De er perfekte til krævende maleopgaver og gør det let at lave knivskarpe kanter mellem farverne. Og stadig opnå et resultat der ser professionelt ud.

FrogTape®-Multisurface egner sig specielt godt til glatte og let ru overflader. Har du meget sarte overflader, kan du i stedet bruge FrogTape® Delicate, der er fremstillet af ekstremt tyndt men rivfast japanpapir.

FrogTape® bygger på patenteret PaintBlock®-teknologi, som forsegler kanterne og forhindrer, at malingen løber under.

Se mere her

Hent inspiration til dine maleprojekter:

Hen inspiration til dine maleprojekter

Få nye maleideer på vores Pinterestkanal FrogTapeEU eller på Instagram @FrogTape_eu

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Shurtape ApS

c/o Innovatorium A/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Shurtape ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.094