23948sdkhjf

PostNord Logistics udvider flåden med 10 biogaslastbiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Til efteråret 2021 byder PostNord Logistics 10 nye biogaslastbiler velkommen, og tager dermed næste vigtige skridt i deres grønne strategi.

I sidste uge kunne vi løfte sløret for vores nye Co2-regnskab, som viste en samlet Co2-reduktion på vores interne flåde siden 2019 på 73%. Den flotte reduktion er primært drevet af implementeringen af HVO100 biodiesel på vores lastbiler, ligesom at en øget fyldningsgrad i bilerne, ved brug af pallestativer fra Spaceinvader, sparer hver 8. lastbil på vejene væk.

Nu tager vi næste skridt i ambitionen om at blive en fossilfri logistikudbyder i 2030, idet vi udvider vores flåde med 10 biogaslastbiler. Leasingen af de nye biogaslastbiler forventes at reducere vores Co2-udslip med yderligere 850 tons pr. år. Satsningen bliver den største i Danmark med biogas som drivmiddel for en enkelt virksomhed. Senere på året vil vi ligeledes opføre vores egen biogas-tankanlæg ved PostNord-terminalen i Brøndby.

”Vi har en meget klar og målrettet ambition i PostNord Logistics om at blive den grønneste logistikleverandør i Danmark. Vi føler os forpligtet til at trække i førertrøjen og hjælpe den grønne omstilling på vej i branchen. Med implementeringen af biogaslastbiler tager vi hul på fase to i vores grønne omstilling, som er at få den sidste del af vores flåde over på biobrændstof ” siger Jakob Manori, CEO for PostNord Logistics. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094