23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Projekt Jernbanebyen for Freja Ejendomme og DSB Ejendom

Jernbanebyen udgør et samlet areal på ca. 555.000 kvm, hvor 175.000 kvm. er udlagt til jernbanebrug og til Metroens Klargøringscenter. DMR har udført geoteknik og miljøundersøgelser på arealerne.

ver de kommende år udvikler Freja Ejendomme i samarbejde med DSB Ejendomsudvikling det store udviklingsområde til en ny, moderne bydel med boliger, erhverv, detailhandel, institutioner, skole, kollektiv trafik og grønne arealer. Jernbanebyen bliver en moderne bydel med fokus på det aktive liv og fællesskabet og med al det bedste man forbinder med København. 

I udviklingen af Jernbanebyen er det vigtigt at få skabt sammenhæng med de omkringliggende bolig- og erhvervsområder og det kommende havneområde i Sydhavnen mellem Fisketorvet og Sluseholmen.

Bygherre på projektet: DSB Ejendomsudvikling A/S & Freja Ejendomme A/S.

ttps://jernbanebyen.dk/

DMR GEOTEKNIK & MILJØ bistår med geotekniske- og miljøtekniske undersøgelser forud for helhedsplanen. De tværfaglige undersøgelser kombineres, således at projektteams og bygherre har de bedste forudsætninger at arbejde ud fra.
Udførelsesperiode for indledende geotekniske- og miljøtekniske undersøgelser: 2019-2021.

DMR er et ingeniørfirma med speciale inden for bl.a. geoteknik, miljø, støj, bygningsforruening, fugt, arbejdsmiljø, klima, DGNB etc.

DMR har 16 kontorer i Danmark 

Fagligt velfunderet med over 200 specialister

Du kan læse mere om DMR og hvordan vi står klar til at kan hjælpe dig på www.dmr.dk

DMR A/S
Hårup Østervej 3
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14249141
P nummer: 1003896598

Kontaktperson

Lars Mortensen
Markedsdirektør, civilingeniør, DGNB-konsulent
+45 40760666 lmn@dmr.dk

Send til en kollega

0.08