23948sdkhjf

HM-Ventilation a/s ansætter ny servicechef

| Medlemsnyhed | Indrykket af HM-Ventilation a/s

Claus Sørensen er tiltrådt som servicechef hos HM-Ventilation a/s. Han kommer med solid erfaring fra ventilationsbranchen.

HM-Ventilation a/s projekterer, installerer og servicerer ventilationsanlæg og ventilationsløsninger for erhvervs- og industrivirksomheder i alle størrelser. Til at stå i spidsen for serviceafdelingen startede Claus Sørensen den 1. september 2021 hos HM-Ventilation a/s.

Hjemmebane for erfaren brancheprofil
Claus Sørensen kommer senest fra en lignende stilling hos Bromavent A/S i Silkeborg. På CV'et står mere end 25 års erfaring med ledelse af medarbejdere, entrepriser og serviceopgaver i ventilationsbranchen. Nu gælder det ledelse og udvikling af ventilationsservice hos erhvervs- og industrikunder for HM-Ventilation a/s i Silkeborg.

»Jeg har glædet mig til udfordringen med at drive og udbygge serviceforretningen hos HM-Ventilation a/s. Geografisk har vi særligt fokus på Øst- og Midtjylland samt Trekantområdet. Et området der gennem mange år også har været min hjemmebane – både privat og arbejdsmæssigt«, siger Claus Sørensen.

Stort potentiale med fast ventilationsservice
Et ventilationsanlæg er en stor udskrivning. For at sikre fuld glæde af investeringen kræver det, at anlægget løbende bliver efterset og vedligeholdt. HM-Ventilation a/s oplever, at kunderne har stigende opmærksomhed på værdien af en fast serviceaftale. Blandt andet fordi ventilationsservice medvirker til optimal ydeevne på ventilationsanlægget, forlængelse af levetiden og reduktion af energiforbruget.

»I serviceafdelingen hjælper vi kunderne med alt fra almindelig ventilationsservice herunder rengøring, rensning, fejlfinding, reparation og udskiftning af filtre og dele mv. til større energioptimeringsprojekter«, fortæller Claus Sørensen, der som servicechef har ansvar for kundekontakt, tilbudsgivning, servicekontrakter samt planlægning af afdelingens serviceopgaver.

Den rette mand til jobbet
Direktøren for HM-Ventilation a/s, Henrik T. Madsen, har set frem til samarbejdet med den nye servicechef:

»Jeg er overbevist om, at Claus både vil bidrage til professionel udvikling af vores serviceforretning og sikre kunderne service af høj kvalitet. Hans erfaring fra tidligere giver det helt rette fundament for optimal daglig drift – og ikke mindst videreudvikling af afdelingen«.

Claus Sørensen afløser Carsten Schaarup Jørgensen, der fortsætter i projektafdelingen hos HM-Ventilation a/s.

Mere om ventilationsservice? Kontakt:
Claus Sørensen, servicechef
E-mail: cls@hm-ventilation.dk
Tlf: +45 40 35 78 17

Besøg HM-Ventilation A/S's hjemmeside,  hvor du kan læse mere om ventilationsservice. Eller følg HM-Ventilation a/s på LinkedIn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HM-Ventilation a/s

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
HM-Ventilation a/s

Send til en kollega

0.078