23948sdkhjf

September-udgaven af buildingSMART Danmarks nyhedsbrev

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

Denne måned står i buildingSMART International Virtual Summit Autumn 2021’s tegn, hvor en af de store nyheder er lanceringen af IFC4.3. IFC4.3 byder på flere spændende opdateringer – ikke mindst nye funktioner til infrastruktur og anlæg.

IFC4.3 Boost Webinar med fokus på infrastruktur og anlæg

IFC4.3 er på trapperne og indeholder blandt andet nye funktioner til brug for infrastruktur og anlægsprojekter. På dette webinar gennemgår Joakim Lockert, BIM-manager hos Banedanmark, de vigtigste nyheder i IFC4.3 og forklarer, hvad fælles standarder betyder for fremtidens infrastruktur og anlægsprojekter.

Sæt kryds i kalenderen onsdag d. 29. september mellem klokken 10 – 11.

Tilmeld dig webinaret her.

buildingSMART International Virtual Summit Autumn 2021

Øget samarbejde, fælles internationale standarder og en mere effektiv og bæredygtig bygge- og anlægsbranche, er blot noget af det buildingSMART arbejder for. Fra mandag d. 27. september til fredag d. 8. oktober løber buildingSMART International Virtual Summit Autumn 2021 af stablen. Lanceringen af IFC4.3 kan opleves på åbningsdagen, som også byder på key notes og paneldebatter om bl.a. bæredygtigt byggeri og data til drift.

Tilmeld dig konferencen her.

Digitale materialepas er et kvantespring for cirkulær økonomi

Martha Lewis, Head of Materials hos Henning Larsen, er keynote speaker på buildingSMART International Virtual Summit Autumn 2021, hvor vil hun komme ind på behovet for øget transparens og gennemsigtighed omkring byggematerialer i form af digitale materialepas. I artiklen får du en forsmag på, hvorfor hun mener at digitale materialepas kan føre til kvantespring for den cirkulære økonomi.

Læs artiklen her.

Imponerende højt niveau blandt indstillingerne til årets buildingSMART Awards

Mens vi andre var på sommerferie, knoklede den danske jury med at evaluere, diskutere og sende anbefalinger til de 74 projekter, som er indstillet til årets udgave af buildingSMART International Awards. Den danske jury består af et stærkt team af openBIM eksperter; Kenneth Veith-Elgaard fra COWI, Michael Ørsted fra Københavns Kommune Ejendomme og Indkøb, og Peter Bo Olsen, selvstændig konsulent. Vinderne af buildingSMART International Awards kåres d. 7. oktober som en del af buildingSMART International Virtual Summit Autumn 2021.

Læs artiklen her.

Fremtidens buildingSMART standarder

I foråret interviewede vi Léon van Berlov, Technical Director buildingSMART International, der løftede sløret for, hvad der er i pipelinen i buildingSMART regi i de kommende år. Læs interviewet og bliv klogere på, hvordan både nye og eksisterende buildingSMART-værktøjer giver gevinster for hele værdikæden.

Læs interviewet her.

Ønsker du at holde dig opdateret omkring buildingSMART Danmarks aktiviteter via vores månedlige nyhedsbrev, kan du skrive dig op her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.094