23948sdkhjf

Få mindre hærværk og tyveri på byggepladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Gør som Enemærke & Petersen og få færre udgifter til hærværk og tyveri på byggepladsen. Entreprenørvirksomheden tager socialt ansvar, når de ansætter lokale beboere til deres byggeprojekter. Det har skabt værdi for både virksomheden og de lokale.

I forbindelse med tre store renoveringsprojekter har entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen ansat lokale beboere til byggeprocessen.

Indsatsen har givet god arbejdskraft, og Enemærke & Petersen har haft mærkbar succes på mange måder. De anbefaler alle entreprenører at prøve det af.

Hvordan gør man det?

Sammen med blandt andet videnshuset Cabi har Enemærke & Petersen udviklet et metodekatalog, som er målrettet bygherrer, entreprenører og byggeledere, der overvejer at starte en social indsats i forbindelse med f.eks. et renoveringsprojekt.

Som et resultat er det lykkedes Enemærke & Petersen at ansætte dygtig og stabil arbejdskraft blandt de lokale beboere, som samtidig har været lokale ambassadører for projekterne.

Beboernes ansættelser har givet dem et økonomisk og socialt løft, og som en bonus har Enemærke & Petersen haft langt færre tilfælde af hærværk og tyveri, og de har på den måde kunnet sparre penge på sikkerhedsforanstaltninger som overvågning.

Læs mere om Enemærke & Petersens indsats

Find metodekataloget


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.078