23948sdkhjf

Nu kan du tilmelde dig VVS’21

| Medlemsnyhed | Indrykket af VVS-messen

Den 12.-14. oktober løber VVS’21 af stablen, og traditionen tro vil hallerne på Odense Congress Center være fyldt med en masse udstillere. Besøgstilmeldingen til Skandinaviens største VVS-messe er nu åbnet.

Om knap en måned vil hallerne på Odense Congress Center danne rammerne for VVS’21, som samler branchen under ét tag. Det er gratis at deltage i messen, men kræver blot, at du som besøgende registrerer dig på forhånd for herefter at modtage en billet på mail.


På VVS’21 er der rig mulighed for at netværke og blive klogere på morgendagens teknologi. Vores mange udstillere dækker nemlig branchen bredt og kommer hele vejen rundt omkring både vand, varme, sanitet, ventilation og indeklima.

Projektleder for VVS’21, Louise Jørgensen, ser frem til årets messe, og hun har høje forventninger:

– Indtil videre lover det rigtig godt, og jeg glæder mig over interessen for VVS’21. Jeg kan også høre fra branchen, at der er en stor lyst til at mødes fysisk igen. Derfor har vi i år haft et særligt stort fokus på muligheder for at netværke. VVS-messen har traditionelt altid været hele branchens mødested, og i år er ingen undtagelse.

Besøgstilmeldingen er netop nu åben og helt frem til den 14. oktober. Du kan gratis tilmelde dig og dine kolleger ved at registrere jer til en eller flere af messens dage på linket her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VVS-messen

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
VVS-messen

Send til en kollega

0.095