23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtig nedrivning kan bane vejen for cirkulær økonomi

At tænke i bæredygtighed og cirkulære forretningsmodeller er ikke længere et valg, men en nødvendighed for hele værdikæden i byggebranchen.

Det er primært forårsaget af klimaforandringerne og ambitionerne om at sænke branchens relativt høje CO2-aftryk. I Søndergaard A/S mener vi naturligvis også, at cirkulær økonomi skal højere op på dagsordenen. 

Derfor har vi bidraget til et nyt WHITE PAPER med titlen ‘Designing the irresistible circular society’ - og det er vi stolte over.

Udgivelsen blev officielt lanceret af H.K.H. Kronprinsesse Mary i forbindelse med Milan Design Week i sidste uge.

Det dugfriske white paper indeholder unikke cases og indsigt i, hvordan vi med kreative løsninger kan understøtte en cirkulær transformation. Bag udgivelsen står BLOXHUB, Danish Architecture Center (Dansk Arkitektur Center), Danish Design Center / Dansk Design Center og Creative Denmark. 

I Søndergaard A/S har vi bidraget med en case i kapitlet 'Renovation for circularity and life cycle assessments - Preventing the loss of valuable resources'. Vores case bærer titlen 'Why sustainable demolition is the future' og handler om bæredygtig nedrivning.

Du kan dykke ned i det spændende white paper lige her: https://www.creativedenmark.com/publications/designing-the-irresistible-circular-society

Søndergaard A/S
Smedetoften 16
3600 Frederikssund
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34203717
P nummer: 1017381659

Kontaktperson

PSH
Pia Skriver Holmer
Afdelingschef
+45 50600525 psh@soendergaard.dk

Send til en kollega

0.063