23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BM Byggeindustri A/S styrker organisationen med nye medejere

Karsten Kragh og Simon Hasbøg har købt sig ind i Hobro-virksomheden

BM Byggeindustri A/S i Hobro udvider ejerkredsen. Pr. 16. september 2021 træder projektchef Karsten Kragh og salgschef Simon Hasbøg til som medejere af virksomheden, der er en af landets førende på markedet for modulbyggeri. Ejerkredsen omfatter i forvejen BM Byggeindustris grundlægger og bestyrelsesformand, Poul Mikkelsen samt direktør Tom Mikkelsen. 

Udvidelsen af ejerkredsen sker på baggrund af et ønske om at styrke organisationen yderligere. – Vores primære fokus er, at vi gerne vil stå endnu stærkere i markedet, konstaterer Tom Mikkelsen, der overtog den daglige ledelse i 2018. – Med Karsten Kragh og Simon Hasbøg som medindehavere får vi tilgang af 2 rigtigt dygtige folk, der begge har været hos os i en årrække. De har begge bevist, at de er visionære og ambitiøse i deres tilgang til vores produkter. Og vi tror på, at et yderligere engagement fra deres side kan gøre BM Byggeindustri A/S til en endnu stærkere spiller, tilføjer Tom Mikkelsen. Han slår i øvrigt fast, at udvidelsen af ejerkredsen ikke får yderligere konsekvenser for organisationen. Karsten Kragh fortsætter som projektchef, ligesom Simon Hasbøg stadig varetager rollen som salgschef. - Deres kompetencer på de respektive felter har over de seneste år vist sig at være en stor styrke for BM Byggeindustri. Desuden er begge de nye medejere meget vellidte blandt vores øvrige medarbejdere, siger direktøren. 

Travle tider forude

BM Byggeindustri A/S har mere end 40 års erfaring som leverandør til byggeindustrien. Virksomhedens visionære tilgang til modulbaseret træbyggeri produceret på fabrikken i Hobro, har gennem årene bidraget til en lang række projekter i både ind- og udland. Således er BM Byggeindustri A/S repræsentativ i forhold til såvel institutions- som boligbyggeri. – Den position vil vi selvfølgelig gøre alt for at bibeholde, fastslår Tom Mikkelsen, – Derfor er jeg også meget glad for, at vi netop har fået mundtligt tilsagn på en stor rammeaftale, der sikrer os arbejde i lang tid fremover. Endnu kan jeg ikke afsløre detaljerne, men hvis alt går som forventet, har vi aftalen endeligt på plads i løbet af kort tid. Og med en styrket organisation med to nye medejere føler jeg mig overbevist om, at vi er klar til at tackle fremtidens udfordringer på optimal manér, lyder det fra Tom Mikkelsen.

BM Byggeindustri A/S
Lupinvej 18
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39122014
P nummer: 1023075403

Send til en kollega

0.046