23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støt lokalsporten, når du tanker firmabilerne

Hos OK kan du støtte lokalsporten, hver gang du tanker. Også som virksomhed. OK giver 5 øre/liter og betaler hele beløbet. Uanset om du og dine medarbejdere tanker med OK Erhvervskort eller mobiltankkort.

Hvor meget kan du støtte?

Omregner du din virksomheds samlede brændstofforbrug til støttekroner, bliver det hurtigt til en del, og det koster dig ikke én øre ekstra.

Har du 18 biler, svarer det til, at din virksomhed årligt støtter med 1.800 kr. til drikkedunke, fjerbolde eller noget tredje. Og har du 50 biler, bliver det let til 5.000 kr. – direkte i klubkassen.

Hos Nørrebro United kommer sponsorkronerne de unge til gode

"Sponsorkronerne bliver blandt andet brugt på deltagelse i f.eks. Vildbjerg Cup i fodbold", fortæller administrativ koordinator Ulrik Aagård Povlsen.

"Ligesom vi har afholdt 3-dages camps i sommerferien, hvor vi bl.a. har uddelt bolde. Vi har også arrangeret fredagstræning for børn i alderen 8-11 år, som ikke har gået til fodbold, men her kan de komme og prøve at spille,” fortæller Ulrik videre.

Vidste du, at …?

Du kan støtte klubber, foreninger og landsdækkende organisationer, hver gang du tanker firmabilerne. Hvem du vil støtte, bestemmer du. Læs mere om OK’s støtte til lokalsporten lige her.

Vind luksusbilvask

Bliv klogere på fordelene med OK Erhvervskort og vind en luksusbilvask. Spil med her.

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39170418
P nummer: 1003059024

Kontaktperson

KLL
Kaspar Luk Larsen
Projektleder
+45 20870328 KALL@ok.dk

Send til en kollega

0.064