23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny projektleder til el-entrepriser

Henning Mortensen a/s i Silkeborg har oprustet med ansættelsen af Karsten Kjær Rasmussen, der siden starten af maj har været projektleder i el-afdelingen.

Karsten Kjær Rasmussen havde mandag den 3. maj 2021 første arbejdsdag som projektleder hos Henning Mortensen a/s. I det nye job har han ansvaret for at sikre effektiv projektstyring på en række igangværende og nye el-entrepriser i Øst- og Midtjylland.

Solid el-faglig baggrund og erfaren projektleder
Oprindeligt er Karsten Kjær Rasmussen udlært elektriker. Gennem flere år som svend har han opnået indgående praktisk erfaring med mange forskellige discipliner inden for elinstallationsområdet.

De seneste år har han været ansat hos Bravida, hvor han først som projektlederassistent og siden som projektleder har været involveret i en række store el-entrepriser. For eksempel var han projektleder i forbindelse med opførelsen af Apple-datacenter ved Viborg og på flere el-entrepriser i forbindelse med byggeriet af Region Nordjyllands nye universitetshospital (NAU) i Aalborg.

Karsten Kjær Rasmussen sætter særlig pris på de afvekslende arbejdsdage, og de optimale muligheder for tæt samarbejde på tværs af de tekniske fag, der følger med det nye job hos Henning Mortensen a/s.

Sjovt og udfordrende at få ansvar flere projekter
»Efter en årrække med tilknytning til én stor entreprise ad gangen er det sjovt og udfordrende for mig at få mere afvekslende arbejdsdage, hvor jeg som projektleder jonglerer mellem flere mindre entrepriser på én gang«, siger Karsten Kjær Rasmussen. Han fortsætter:

»Jeg kan faktisk godt lide begge måder at arbejde på, men lige nu nyder jeg alsidigheden – og ikke mindst, at have alle tekniske fag fysisk samlet under ét tag. Dialogen på tværs af fagentrepriser bliver lettere og mere ukompliceret. Det er både er til stor fordel for kunderne og mit daglige arbejde«.

Aktuelt er Karsten Kjær Rasmussen blandt andet projektleder på opførelsen af nye idrætshaller i både Hvinningdal og Sejs-Svejbæk, et lysstyringsprojekt for kommune, et energirenoveringsprojekt hos en finans-it virksomhed og et renoveringsprojekt hos en boligforening i Aarhus.

Læs mere om Henning Mortensen a/s

Kontaktoplysninger:
Karsten Kjær Rasmussen
E-mail: kkr@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 51 72 44 08

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.063