23948sdkhjf

Nye store projekter på vej i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Network ApS

Kom i dialog med Schmidt Hammer Lassen Architects, Wihlborgs, MG Real Estate, EKJ Rådgivende Ingeniører og Per Aarsleff A/S til bygge- og anlægskonference i København mandag d. 4. oktober.

 Som en af Danmarks førende entreprenørkoncerner er Per Aarsleff A/S specialister i at udtænke, planlægge og gennemføre store projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri.

På den tidligere postgrund i hjertet af København nær Tivoli er Per Aarsleff A/S i fuld gang med at etablere et nyt bykvarter. Et af de centrale elementer er det nye 73.000 m2 store kontordomicil til Danske Bank, der skal kunne huse 4.150 medarbejdere.

Afdelingsdirektør i Øst Benny Munck præsenterer på vores konference , som foregår mandag den 4. oktober på Copenhagen Marriott, et udvalg af Per Aarsleff A/S nuværende byggeprojekter, hvor tidlig involvering med bygherre inddrager både entreprenørens og de mange partneres specialkompetencer, så man i fællesskab sikre gennemarbejdede og velplanlagt projekter, hvor risici minimeres.

Du kan også høre Associate Partner Mads Engel holde indlæg om, hvordan den mere end 30-årige arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen Architets arbejder med udvikling af innovative kultur- og uddannelsesbygninger, kontorer, erhverv, detailhandel og boliger over hele verden.

Martin Dagnæs præsenterer, hvordan den svenske projektudvikler Wihlborgs arbejder innovativt med kvarterløft i flere af deres kommende udviklingsprojekter og nytænker boligbebyggelse i sammenhæng med erhvervsejendomme med stort fokus på bæredygtighed og fællesskaber.

Commercial Manager og chef for MG’s danske projekter, Christopher Thomsen, fortæller om den spændende udvikling i transport- og logistikmarkedet og hvordan det internationale ejendomsudviklings- og investeringsselskab MG Real Estate spekulativt forbereder opførelsen af mere end 200.000 m2 lager- og logistikcentre på første klasses logistik hub i Øresundsregionen, der binder Skandinavien, Tyskland og resten af Europa sammen.

Herudover har du mulighed for at høre Susanne Skjellerup Thomsen fra EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S, dele ud af erfaringerne fra deres strategiske partnerskaber samt møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Tilmelding:
Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har reserveret billet eller klippekort til konferencen her.

Building Network hjælper dig med faglig viden om kommende bygge- og anlægsprojekter samt adgang til relevante aktører, så det bliver nemmere at få nye kunder og samarbejdspartnere.

Har du et eller flere aktuelle projekter, som du kunne tænke dig at præsentere for branchen, så book et 30 minutters 1:1 virtuel møde direkte i vores kalender.

Vi ser frem til at lære din organisation eller virksomhed bedre at kende og finde ud af, hvordan regionens stærkeste netværk kan hjælpe dig med mere viden om kommende projekter, større synlighed overfor branchens aktører og tidlig dialog med nye værdifulde relationer. 

Illustrationer:

Øverst

Per Aarsleff er i fuld gang med at opføre Danske Banks nye domicil for Danica Pension, som forventes at stå færdigt i Københavns nye bykvarter Postbyen i 2023 – Illustration: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Nederst

Chr. Hansens nye store Innovation Campus skaber et fremtidssikret centrum for innovation, vidensdeling og kundesupport – Illustration: Vilhelm Lauritzen Architects

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Network ApS

Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
Danmark
Building Network ApS

Send til en kollega

0.094