23948sdkhjf

2 nye ultrakompakte Kubota minigravere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Ultrakompakte, men med egenskaber som større modeller og startspærresystem som standard

De nye minigravere K008-5 og U10-5, som erstatter de populære K008-3, U10-3 og U10-3SL versioner.

De er udstyret med Kubota Stage V motor til optimering af maskinkraft og miljøvenlighed. Sporvidden kan indstilles helt ned til 0,7 m (K008-5) og 0,75 m (U10-5 uden bagudhæng).
Det enestående forhold mellem kraft og vægt gør det muligt at arbejde mere produktivt på vanskeligt tilgængelige steder med et mere skånsomt tryk på underlaget. De har en driftsvægt på henholdsvis 975 og 1125 kg.

Et oplagt bud hvis du ikke vil gå på kompromis
Maskinerne er et oplagt bud på opgaveløsning under trange pladsforhold, uden at der er gået på kompromis med væsentlige parametre, såsom maskinkraft, ydeevne, produktivitet, sikkerhed og førerkomfort.

Høj komfort i de 2 nye Kubota minigravere
De to nye modeller byder på høj førerkomfort og sikkerhed. U10-5 ydermere udstyret med sidemonteret joystik som standard.
Herudover er begge modeller forbedret med et mere komfortabelt og slidstærkt førersæde, mere benplads og en ergonomisk betjeningskonsol.

Høj sikkerhed
De er også lagt vægt på maskin- og førersikkerheden, der som standard er med en bred vifte af sikkerhedsudstyr.  Minigraverne er udstyret med LED-lys på bommen, sikkerhedsspærre af AUX (et system, som forhindrer udstyret i at bevæge sig utilsigtet) samt en tydelig (orangefarvet) sikkerhedssele med lysalarm, som aktiveres, hvis føreren har glemt at spænde sikkerhedsselen.
De er ligesom de større Kubota maskiner udstyret med det kendte og effektive Kubota startspærresystem. 

Læs videre HER hvor du også kan finde kontaktoplysninger på sælgeren i dit område.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093