23948sdkhjf

Alfix og Arne Jakobsen sætter dansk præg på ny arkitektskole

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Alfix er med til at sætte prikken over det danske i på New Aarch i Aarhus. Det sker i samspil med en designklassiker fra Arne Jakobsen, og resultatet er en nyopført arkitektskole, der emmer af dansk kvalitet, som kan dateres tilbage til 1960’erne.

D. 7.-8. oktober slår New Aarch, som er navnet på den nye arkitektskole ved Godsbanearealerne i Aarhus, dørene op. Dette markeres med en ’Opening Arkitekturfestival’ fordelt over to dage. Aktiviteterne er med til at understrege skolens vision om at være en integreret del af byen, hvor morgendagens arktitektur skabes i fællesskab med borgere, iværksættere og kulturinstitutioner.

Tegnestuen Adept står bag New Aarch. Det mangefacetterede design understøttes blandt andet af danske designklassikere samt et gennemgående fokus på kvalitetsmaterialer, der holder i længden.

Dansk kvalitet i fokus

Kvalitet og holdbarhed har også udgjort en væsentlig faktor i forbindelse med udførelsen af bygningens bade- og toiletrum samt industrikøkken. Her har murermester Finn Thøgersen haft ansvar for monteringen af hvide 15x15 fliser, der beklæder kvadratmeter efter kvadratmeter på disse faciliteters vægge.

Finn Thøgersen lægger ikke skjul på, at valget af produkter fra danske Alfix har skabt tryghed i forbindelse med udførelsen og sikret, at arbejdet er blevet udført med gennemtestede produkter af den højest tænkelige kvalitet. Det gælder Alfix VådrumsPrimer,  Alfix 2K Tætningsmasse, Alfix LetFix fliseklæber og Alfix UniversalFuge – CeraFill 10. Løsninger, der alle skaber en solid base for de klassiske og iøjnefaldende design-armaturer tegnet af Arne Jacobsen.

Murermesteren, der beskriver sig selv som lidt af en Alfix-veteran, forklarer: 

”Alfix’ løsninger har været fast inventar i vores værktøjskasse gennem rigtig mange år. Det giver tryghed, når man står med et projekt af denne størrelse, at man har med produkter at gøre, som er holdbare og leverer det, de skal. De er ganske enkelt holdbare og uden dikkedarer. Derudover taler det også til deres klare fordel, at produkterne er produceret i Danmark.”

Det fortæller Finn Thøgersen om anvendelsen af Alfix’ løsninger på den nye arkitektskole, som stod færdigopført to måneder før den planlagte dato.

Alfix i godt selskab

Den dedikerede Alfix-murer suppleres af direktør (CCO) og medejer Anders Bertelsen Toft fra Alfix.

 ”Som dansk familieejet producent glæder vi os over at være med i dette spændende og kreative byggeri. Alfix blev stiftet i 1963 af min farfar, og de ikoniske anvendte Arne Jacobsen designarmaturer produceret af VOLA har også tråde tilbage til 1960´erne.

 Det fortæller Anders Bertelsen Toft om den første fliseklæber og fugemasse fra Alfix, der blev udviklet i et lille kælderlokale i Kolding i 1963.

 Finn Thøgersen driver til daglig et murerfirma med 8 ansatte i Hadsund. Han understreger, at han sætter pris på, at Alfix altid står klar til at levere den bedst mulige rådgivning og service når man har bruge for det.

 ”Det er en vigtig egenskab for mig som murer, at min leverandør er kontaktbar. I sidste ende bidrager det nemlig til, at man hurtigt og effektivt kan komme videre med opgaverne”, påpeger han afslutningsvis.

Læs mere om Alfix produkterne

 

 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Billeder & videoer

Vola armaturer, Arne Jacobsen, Alfix, Alfix fliseklæber, Alfix fugemasse

Send til en kollega

0.109