23948sdkhjf

JFP Murer & Tømrer - Rejsegilde på svanemærket byggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP Murer & Tømrer a/s opfører i totalentreprise 29 bæredygtige boliger på Tvedvej i Kolding for AP Ejendomme A/S. Den 28. september blev der holdt rejsegilde.

Byggeriet omfatter 9 rækkehuse på 160 m² g 20 lejligheder på 95 m². Byggeriet skal svanemærkes og rejsegildet blev afholdt forsinket pga. corona. Borgmester Jørn Pedersen deltog i rejsegildet og udtrykte glæde over, at AP Pension/- Ejendomme ser potentialet i Kolding først med opførelsen af Kolding Sky og nu med boligerne på Tvedvej. Han fremhævede, at det svanemærkede byggeri understøtter Koldings udvikling.

Læs også: JFP Murer & Tømrer vinder totalentreprise på Svanemærket byggeri

Kvalitetsbyggeri og godt samarbejde

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glædede sig over markeringen af boligerne.

”Med rejsegildet er vi nu gået ind den afsluttende fase i opførelsen af boligerne på Tvedvej i Kolding. Boligerne opføres bæredygtigt og bliver certificeret med svanemærket, hvilket blandt andet stiller krav til valg af materialer. Det er godt for både klimaet og for de folk, der kommer til at bo her” sagde Peter Olsson, der samtidig roste det arbejde, som JFP Murer & Tømrer udfører ved opførelsen af de 29 boliger:

”Det er første gang, vi arbejder sammen med JFP Murer & Tømrer, og det er et samarbejde, som lever helt op til de forventninger, vi har for vores boliger. Det er et flot stykke arbejde, håndværkerne udfører, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde.”

Jesper Friis Poulsen, CEO hos JFP takkede ligeledes for det gode samarbejde – også med rådgiverne og fremhævede, at JFP altid tænker på de kommende beboere/brugere af de byggerier, der opføres.

”Det gør, at vi gør os lige lidt ekstra umage for at sikre en god og solid kvalitet af vores arbejde.”

Læs mere om projektet her: Tvedvej i Kolding med udsigt ud over Kolding Fjord.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Rejsegilde på svanemærket byggeri i Kolding. Tvedvej. \nJFP Murer & Tømrer.\nFotograf: BlumePressRejsegilde på svanemærket byggeri i Kolding. Tvedvej. \nJFP Murer & Tømrer.\nFotograf: BlumePressRejsegilde på svanemærket byggeri i Kolding. Tvedvej. \nJFP Murer & Tømrer.\nFotograf: BlumePress

Send til en kollega

0.078