23948sdkhjf

Applikationslog til Dynamics 365 Business Central

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

EV Applikationslog giver dig et overblik over hvilke standardfunktioner, og hvilke tilpasnin-ger dine brugere anvender i Dynamics 365 Business Central.

Elbek & Vejrup har udviklet værktøjet EV Applikationslog, der opsamler de skærmbilleder og rapporter, som dine brugere anvender i din nuværende løsning, og identificerer dem, de ikke anvender. Værktøjet giver derfor et godt udgangspunkt for at effektivisere jeres brug – eller for at elimi­nere eksisterende tilpasninger næste gang du skal opgradere. Ydermere sikrer EV Applikationslog, at alle har de nødvendige skærmbilleder og rapporter i sin nærhed – og kun ét klik væk.

Listen over fordele ved løsningen er lang, og her kan blandt andet nævnes fordele som hurtig implementering, opsamling af brugerhistorikken fra første dag, opsamling af information til brug for opbygning af rollecentre samt visualisereret resultat i listeform eller i Microsoft Power BI.

Du kan desuden vælge at tilkoble modulet ”Performance”, der gør det muligt at måle på en række handlinger i Dynamics 365 Business Central og logge denne data. Med dette modul skabes der en endnu dybere indsigt i din løsning, og monitorering bliver endnu nemmere.

 

Læs mere om EV Applikationslog her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.125