23948sdkhjf

Vi ved det, når vi dater de helt rigtige byggeledere

| Medlemsnyhed | Indrykket af BAM Danmark A/S

BAM Danmark var til ”netværksdating” på KEA – Københavns Erhvervsakademi den 6. oktober.

Vi mødte mange ambitiøse BYG-studerende, der om kort tid kommer til at befolke Danmarks byggepladser.

Men det er ingen hemmelighed, at vi var der for at møde en særlig slags studerende. Vi søger nogen, der er dygtige både fagligt og menneskeligt, fabelagtige til at samarbejde – kort sagt dem, der kan blive fremtidige BAM Danmark-ansatte.

Vi føler os ret heldige med de tidligere KEA-studerende, der allerede er landet hos os. På årets messe mødte vi  også studerende, der muligvis skal på samme rejse som to af vores byggeledere: Jonas Rømner Rasmussen, der har været i praktik og studiejob hos BAM Danmark, og Christian Fjeldhøj Hansen, der også har gået på KEA.

Christian arbejder med at færdiggøre BAM Danmarks projekt på det nye Læringshus Nærheden i Høje-Taastrup, inden det tages i brug af skolebørnene efter efterårsferien.

Christian begyndte som studentermedhjælp

Christian på 32 år blev ansat som studentermedhjælper hos BAM Danmark, mens han var under uddannelse til konstruktør. Da han for to år siden var færdiguddannet, blev han ansat som byggeleder til en udfordrende hverdag med meget ansvar. Christian fortæller:

”Jeg har stor indflydelse, og det er fedt at arbejde på en måde, hvor jeg vokser og udvikler mig meget. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg tog springet fra at være praktiker til en mere styrende rolle som byggeleder.”

Christian havde arbejdet som jord- og betonarbejder i ni år, før han tog springet til studier på KEA.  I BAM Danmark har Christian fundet et fagligt fællesskab, som danner ramme for, at han kan blive ved med at lære.

”I BAM er vi meget tætte, vi udvikler os sammen. Vi ringer til andre byggeledere og får sparring fra ledelsen. Og vi har adgang til den nyeste teknologi – det udvikler vi os også af,” siger han.

Jonas var tømrer men savnede udfordringer

Jonas arbejdede som tømrer, men han savnede udfordringer og søgte derfor ind på KEA.

”Jeg var tømrer, men dagene kunne godt blive lidt ensformige, så jeg begyndte på KEA – og det var lige den udfordring, jeg havde brug for, siger han og fortsætter:

”Da jeg kom i praktik hos BAM Danmark, fandt jeg præcis det, jeg gerne ville. Vi opfører bygninger, der skiller sig ud i landskabet, og som man kan være stolt af.  Prestigebyggeri. Det er fantastisk at svinge forbi sådan et hus og vide, at det har jeg været med til.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
BAM Danmark A/S

Tobaksvejen 25
2860 Søborg
Danmark
BAM Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11