23948sdkhjf

Airtec stiler mod side 1 på Google

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland satser Lemvig-virksomheden Airtec A/S med 12 ansatte på at skabe vækst med mere digital tilstedeværelse.

Anlæg fra Airtec i Lemvig kommer langt omkring i verden. De er bl.a. monteret i industrien i USA, Kina og Europa, hvor forstøvere og følere i loftet holder luftfugtigheden stabil og optimal for mennesker og maskiner, så spild mindskes.

Bo Rahbek, som ejer virksomheden sammen med en partner, er pt i dialog med en kunde i Rumænien om et tilbud på mere end 100.000 kr.

Rådgivningsprocessen er lang, fordi hvert anlæg skræddersys til forholdene hos den enkelte kunde, alt efter om det er et trykkeri, hvor temperaturen skal sænkes, eller luften skal renses for statisk elektricitet.

Siden Bo Rahbeks far startede virksomheden i 1987, er den udvidet med et salgskontor i Finland og et i Polen. Begge steder er de tre medarbejdere.

”Vi skal skabe glade kunder, og vi arbejder stenhårdt på at få flere. Heldigvis er Erhvervshus Midtjylland gode til at ringe til os, og det har de også gjort for at anbefale en ansøgning til SMV Digital”, fortæller Bo Rahbek.

Tilskud til udvikling af digital platform
Airtec har tidligere fået tilskud til at hyre eksterne konsulenter til at udvikle en kommunikationsstrategi og senest fra SMV:Digital til at udvikling af en digital platform i Polen.

”De kommende år vil vi gerne have vækst i kraft af en mere synlig digital tilstedeværelse. Vi har valgt et bureau i Aarhus til at analysere vores konkurrenter i Polen. Vores kommunikation vil vi bygge på, at vi har analyseret den markedsplads, vi står på, og ikke på hvad vi tror”, siger Bo Rahbek og tilføjer:

Ambitionen er at stå på side 1 på Google, når ingeniører søger efter en luftbefugter.

”Hvis det giver pote, vil vi også gennemføre samme trimning som i Polen, i Danmark og Finland. Jeg er forsigtig optimist, men det tager lang tid at se resultater. Samlet set har vi ikke tabt omsætning på grund af Corona-pandemien”, fremhæver Bo Rahbek.

Han forventer, at de nye initiativer, Airtec har sat i gang med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland, kommer til at flytte noget.
Ligesom det har gjort, når virksomheden via erhvervshuset har fået den polske ambassade til at hjælpe med at finde de rette medarbejdere dernede.

”Vi vil bide os fast på den digitale markedsføring. Udbyttet kender vi endnu ikke, for vi er lige gået i gang med projektet og afslutter det først til september. Men vi tror på, det får en effekt”, siger han.

Skal vi også hjælpe din virksomhed?
Hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt.

Book et møde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.11