23948sdkhjf

Bliv klogere på New European Bauhaus på Building Green

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Green / Insight Events ApS

På Building Green København den 3. – 4. november kan du høre mere om det nye europæiske Bauhaus og være med til at debattere fremtidens grønne omstilling. Hør virtuelt fra formanden for EU-Kommissionen og deltag i en debat om emnet.

Som mennesker er vi alle forbundet med hinanden, naturen og klimaet – også på tværs af landegrænser. Det nye europæiske Bauhaus er et initiativ, der skal sætte gang i en europæisk renoveringsbølge og gøre EU førende inden for den cirkulære økonomi. Formålet er at stå sammen om at skabe mere bæredygtige og mere inkluderende måder at leve på.

New European Bauhaus: Beautiful – Sustainable – Together

Danmark har en enestående mulighed for at sætte retning og gå foran med dette kreative og tværfaglige initiativ. Et initiativ, der befinder sig i krydsfeltet mellem kunst, kultur, social inklusion, videnskab og teknologi. Det hele hænger nemlig sammen. På Building Green kan du være med i en debat faciliteret af Danske Arkitektvirksomheder, hvor du kan møde nogle af frontløberne bag initiativet og høre om visionerne for en smukkere fremtid.

EU’s vision for the New European Bauhaus and green transition

Ursula von der Leyen tiltrådte som formand for EU-Kommissionen den 1. december 2019, som den første kvinde nogensinde. Som formand for EU-Kommissionen står hun i spidsen for EU's udøvende magt, der foreslår ny lovgivning og kontrollerer om medlemslandene overholder gældende love og regler. På Building Green kan du se frem til en personlig, virtuel hilsen, hvor hun vil tale om EU's visioner for den kommende New European Bauhaus, den grønne omstilling og vigtigheden af at fremme bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Vil du også opleve de mange spændende indlæg og debatter på Building Green København? Husk at tilmelde dig eventet - book din gratis billet i dag.

Læs mere om Building Green København her

Tilmeld dig gratis her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Green / Insight Events ApS

Silkegade 17, st.
1113 København K
Danmark
Building Green / Insight Events ApS

Send til en kollega

0.11