23948sdkhjf

Sidste nye flamingoskæremaskine fra Polycut.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Polycut.dk

Den stærkeste flamingoskærermaskine på markedet er den nye Polycut 500 Pro. Maskinen skærer op til 500 mm. flamingo og kan holde til at blive brugt.

Polycut 500 Pro er den sidste nye model fra Polycut.dk 

Den nye maskine er stærkere og hurtigere end mange andre modeller på markedet. Maskinen er stadig produceret i Danmark og er bygget af solide materialer, og med det formål at den er nem at have med i varevognen.

Hos Polycut har vi altid haft for øje, at maskinen skal kunne holde til daglig brug på byggepladsen, transport og vind og vejr. Derfor er maskinen konstrueret i solide materialer, uden at en bliver for tung og uhåndterbar.  De to robuste gummihjul gør den let at flytte, også på ujævnt underlag, og bordet kan klappes ned langs siden, så den ikke fylder for meget i varevognen. 

Polycut 500 Pro kan skære lige den tykkelse du ønsker i helt op til 500 mm. flamingo.

Vil du høre mere?

Så kontakt os på telefon: 60651950  eller send en mail på post@polycut.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Polycut.dk

Dalvej 4, Bjerre
8783 Hornsyld
Danmark
Polycut.dk

Billeder & videoer

Effektiv skæretråd til mange skæringer - Polycut.dkSolidkonstruktion af Polycut 500 Pro flamingoskærermaskineCE godkendt flamingoskærermaskine, med online brugervejledning lige ved hånden.Skæring af polystyren i op til 500 mm. tykkelse.Polycut 500 Pro stærk, hurtigt og nem at have med i varevognenSkær op til 500 mm. Flamingo i en skæring

Send til en kollega

0.125