23948sdkhjf

Mød os på Building Green Copenhagen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moelven Danmark A/S

Building Green åbner igen dørene den 3. & 4. november i Forum og vi glæder os til at byde dig velkommen. Du finder os på stand nr. 16.

’Alt er forbundet’,  er det tema der i år er i fokus på messen. Her kan du bliver klogere på materialer, på hvordan vi bruger dem fornuftigt samt hvordan vi kan blive bedre til at samarbejde. Der bliver også sat fokus på hvordan vi hjælper naturen og hvordan vi mindsker CO2-udledninger fra byggebranchen. Alt sammen så vi kan få forståelse for, at alt er forbundet – som en hjælp til at træffe de rette beslutninger og arbejde for en mere bæredygtig byggebranche.

Vores indsats gør en forskel
Hos Moelven er vi overbeviste om, at vi kan spille en rolle, og at vores indsats gør en forskel. For os handler bæredygtighed om at træffe de rigtige valg for omverdenen. Vi definerer bæredygtig udvikling som en udvikling, der opfylder de nuværende behov uden at ødelægge fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov. Dette kan for eksempel betyde, at vi ikke fælder flere træer, end vi planter, således at de kommende generationers mulighed for at bygge i træ er lige så gode som vores.

Læs mere om bæredygtighed i Moelven her

De 2 dage i Forum byder på et omfattende program med både danske og internationale talere samt en lang række spændende debatter, der giver dig deres perspektiv på, hvordan vi for alvor kan løfte bæredygtigt byggeri. Under temaet ‘Alt er forbundet’ får du den nyeste viden om bæredygtigt byggeri, og du kommer i dybden med cirkulær økonomi, bynatur, samarbejder og CO2-udledninger.

Tilmeld dig gratis her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moelven Danmark A/S

Herstedøstervej 27-29 C 1.sal
2620 Albertslund
Danmark
Moelven Danmark A/S

Send til en kollega

0.093