23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VVS’21 summer: Velbesøgt anden dag på messen

Traditionen tro stod de besøgende i kø ved Odense Congress Center på en velbesøgt anden messedag under VVS’21.

VVS’21 fik hallerne på Odense Congress Center til at summe, da de besøgende strømmede til på messens anden dag. Både besøgende og udstillere havde set frem til endelig at kunne mødes igen, og gensynsglæden var tydelig.

– De seneste to dage her på messen har været rigtig gode. Det har været sjovt at være en del af, fordi der virkelig har summet af liv rundt omkring ved standene. Det har været nogle relevante og ikke mindst interessante besøgende, som har lagt vejen forbi standen, og så har det været supergodt at kunne snakke med kolleger og konkurrenter inden for branchen. Så jeg er meget positiv over messedagene og er rigtig tilfreds med mit besøg her på VVS’21, fortæller Peter Skjoldan, chef for Finnerup A/S, som er på VVS-messen for allerførste gang.

VVS’21 har været en længe ventet messe efter halvandet år med stilstand i messe-verdenen, og det kunne også mærkes på standen hos VENTI:

– Vi har haft travlt på standen, og især her til formiddag var der godt med besøgende. Der har både været gamle kendinge forbi, men også mange nye muligheder – og dem glæder vi os til at udforske efter messen, fortæller Jørgen Sejer Sørensen, produktchef hos VENTI.

Besøgende får ny viden og inspiration med hjem fra VVS’21
Det var i det hele taget god aktivitet på standene i alle tre haller på den udsolgte messe, hvor også de besøgende havde positive tilbagemeldinger omkring deres oplevelser på messens anden dag. Blandt de besøgende var blandt andet Rasmus Brudsø, som var kommet fra Nordsjælland for at besøge VVS’21. 

– Jeg har været her det meste af dagen, og stemningen har været super god. Jeg har fået snakket med en masse producenter, set mange produktnyheder, så timerne har været rigtig godt brugt, fortæller Rasmus Brudsø.

Og der var mange nyheder at komme efter for de besøgende, da mange af udstillerne stod klar til at præsentere produktnyheder og helt nye løsninger på standene, der i år har alt fra varmepumper, vandhaner, ventilation, toiletter og meget mere.

– Jeg har oplevet en messe, hvor der er rigtig mange nyheder for mig og mit firma. Jeg har de seneste år altid besøgt VVS-messen selv, men i år har jeg taget mine medarbejdere med, for efter coronanedlukningen synes jeg, at vi alle har brug for at få inspiration og se, hvad der er sket i branchen siden sidst, siger Per Rasmussen, besøgende og indehaver af en vvs-virksomhed.

Udover besøget fra Nordsjælland og indehaveren af vvs-virksomheden, så havde 3.190 besøgende lagt vejen forbi VVS’21 på messens anden dag. Det er sidste chance for at besøge VVS’21 torsdag d. 14. oktober, hvor messen har åbent fra 8.30 til 15.00.

VVS-messen
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

LJ
Louise Jørgensen
lojo@ose.dk

Send til en kollega

0.047