23948sdkhjf

Indsigt i kreditstyring, markedsudvikling og global handel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Atradius

Atradius lancerer et Executive Brief, der giver dig eksklusiv adgang til vores brancheeksperters dybe viden. Du vil få analyser og indblik men også konkrete værktøjer til kreditstyring.

 >> FÅ EXECUTIVE BRIEF HER << 

Som Danmarks ledende kreditforsikringsselskab har vi hos Atradius en unik mulighed for at forstå markedsudviklingen.

Ud over adgang til regnskaberne hos over 260 millioner virksomheder, har vi en række brancheeksperter og specialister ansat. De hjælper til daglig en bred portefølje af danske virksomheder med kreditstyring i samtlige sektorer og på alle verdens markeder.

Nu har vi hos Atradius besluttet at dele endnu mere ud af vores viden. Det gør vi gennem vores Executive Brief, der skal klæde dig godt på til at træffe beslutninger om kreditstyring. 

 >> FÅ EXECUTIVE BRIEF HER << 

Artiklerne er skræddersyet til at hjælpe dig med at undgå tab på dine kunder. Det gør vi ved at dele nogle af vores bedste værktøjer og gennem artikler, der kan styrke din forståelse af hvilke risici, der kommer til at præge fremtidens handel på de vigtigste markeder.

Atradius er lige så meget en samarbejdspartner som et forsikringsselskab.
Vi håber, at du gennem vores Executive Brief får et lille indblik i noget af den viden, vi indsamler. For udover, at vi forsikrer indenlandsk handel, så forsikrer vi også 20% af Danmarks vareeksport.

Det giver os omfattende indsigt i international handel, markedsudvikling og særlige brancheforhold.

>> FÅ EXECUTIVE BRIEF HER << 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Atradius

Sjællandsbroen 21
2450 København SV
Danmark
Atradius

Send til en kollega

0.109