23948sdkhjf

Søg ind til Prysmian Build-the-Future 2022 Graduate Program

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Vi leder efter erfarne talenter

Hvad er Build-the-Future?

Build-the-Future er Prysmian Groups Graduate Program til 2022. Programmet tilstræber at ansætte erfarne talenter globalt med forskellig baggrund og erfaringer, der er ivrige efter at elektrificere samfundet på en bæredygtig måde. 

Er du villig til at sætte dit præg på energiomstillingen og digitaliseringen af vores samfund? Vær en del af denne vigtige forandring og hjælp os med at opbygge en bedre fremtid for os alle. Deltag i vores globale team!

Ansøgninger til vores Graduate Program skal modtages inden 22. November - ansøg her  eller download brochure


Er du klar på udfordringen?

Vores kandidatprogram sikre dig et uddybende indblik i vores virksomhed og branche fra dag 1. Programmet starter med en 2-ugers global introduktion med uddannelser og aktiviteter ledet af Prysmian Group Academy i samarbejde med en Top-Ranking Business School.

Efter din introduktion vil du deltage i en 1-årig jobrotation blandt 3 forskellige afdelinger i det land, du er blevet rekrutteret fra. Dette inkludere 3 måneder med indblik i forskning og udvikling, drift på et af vores produktionssteder samt salgssupport/teknisk salg.

Efter det første rotationsår starter du din internationale opgave i en periode på 3 år. Du bliver enten tildelt en teknisk rolle baseret på et af vores produktionssteder eller en forretningsmæssig tilknytning til vores forretning. Du vil lære nye måder at arbejde på, tilegne dig ny viden, møde nye kolleger og omfavne en ny kultur!

Ved afslutningen af ​​din opgave i udlandet, vender du tilbage til det land, du blev rekrutteret fra - og er klar til at påtage dig et nyt ansvar inden for et teknisk eller forretningsmæssige områder.  


Hvem er du?

  • Du er ivrig efter at deltage i en karriere i vores branche, og du er klar til at påtage dig ny udfordring.
  • Du har afsluttet din eksamen indenfor de sidste 18 måneder, eller du er ved at færdiggøre en
  • Uddannelse inden for ingeniørfag, teknik eller forretning og økonomi.
  • Vi er en global virksomhed, så det er vigtigt at du er god til engelsk.
  • Du har arbejdet eller studeret i udlandet og/eller du er villig til at deltage i en international oplevelse med Prysmian Group.
  • Du har fremragende kommunikations- og præsentationsevner.
  • Du nyder at lære og arbejde med andre kolleger.
     

Udvælgelsesprocessen

Trin 1 - ONLINE APPLIKATION: Ansøgningsperioden for Build the Future er nu åben og lukker 22.november 2021.

Trin 2 - ANSØGNINGSOVERSIGT OG ONLINE VURDERING (November / December 2021) - Hvis din ansøgning opfylder vores rekrutteringskriterier, bliver du inviteret til at tage en online test, oprettet af vores rekrutteringspartner SHL.

Trin 3 - VURDERINGSDAG (december / januar 2021/2022) - I tilfælde af at det foregående trin har været vellykket, bliver du inviteret til at deltage i en gruppeøvelse med andre kandidater og deltage i individuelle interviews.

Trin 4 - INTERVIEWS (december / januar 2021/2022) - De udvalgte kandidater fra vurderingsdagen modtager invitation til et afsluttende interview med et udvalg af ledere fra virksomheden på national og koncernniveau.

Trin 5 - JOB TILBUD & INDUKTION

Hvis din rekrutteringsproces er afsluttet, modtager du et tilbud, og du kan deltage i den globale Induction til forår 2022.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.094