23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Driftsikre sensorer i mobile applikationer.

Den nye ICS serie fra Carlo Gavazzi, som er udviklet med både elektrisk og mekanisk driftssikkerhed for øje og godkendt i henhold til E1 standarden kan være løsningen på mange udfordringer med driftsikkerhed i mobile applikationer.

Den udbredte brug af radioudstyr og øgede krav til mekanisk robusthed i mobile applikationer, stiller øgede krav til de nødvendige induktive sensorer, der ofte bruges til angivelse af yderpositioner, rotation og lignende.

Den helt nye serie, ICS E1, af induktive sensorer fra Carlo Gavazzi tilfredsstiller ovenstående høje krav og mere til. Når sensoren er robust nok, kan dyre driftsstop, utilsigtede aktiveringer og falske signaler nemlig undgås indenfor landbrugsmaskiner, affaldskøretøjer, brandbiler, cementmixere, mobilkraner, gaffeltrucks og lignende køretøjer.

ICS E1 serien, som er udviklet i Danmark, er designet til at imødegå de kraftige påvirkninger, både mekanisk og elektrisk, som oftest findes på mobile arbejdskøretøjer. Samtidig med at der tilbydes et højt niveau af pålidelig og sikker drift.

Se mere om de tekniske specifikationer her.

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Kontaktperson

HL
Henrik Lykkegaard
Salgs og marketingdirektør
+45 20741123 henrik.lykkegaard@gavazzi.dk

Send til en kollega

0.047