23948sdkhjf

Eksportør: Sådan minimerer du dine risici i Kina

| Medlemsnyhed | Indrykket af Atradius

Kina byder på gode vækstmuligheder for danske eksportører. Landet kom ud af et COVID-plaget 2020 med en økonomisk vækst på 2,3%

De kinesiske forbrugere har fået flere penge mellem hænderne og er klar til at betale mere for udenlandske fødevarer, cremer eller unikke designprodukter. Derudover har europæiske producenter af kvalitetsmaskiner, på grund af udfordringerne i de globale forsyningskæder, ikke kunnet følge med efterspørgslen i den boomende kinesiske byggebranche, hvor den kinesiske regering fortsat investerer massivt i byggeri og infrastruktur.

Vi vurderer altså, at der er et stort dansk eksportpotentiale til Kina, men hvis man som virksomhed har ambitioner om at gribe disse muligheder, er der en række punkter, man bør være opmærksom på. Derfor har vi samlet 5 gode råd om eksport til Kina og skrevet en dybdegående artikel om, hvad der er vigtigt at vide som eksportør til det kinesiske marked.

>> Artiklerne er en del af vores nyhedsbrev Executive Brief og kan hentes her <<

Executive Brief er et tilbud til dig, der er på udkig efter ekspertviden inden for handel, markeder og kreditstyring.

Atradius er Danmarks ledende kreditforsikringsselskab og med kontorer i over 50 lande og indsigt i millioner af virksomheders regnskaber og kreditpraksis, har vi en helt unik indsigt i markeder verden over og et meget detaljeret billede af de aktuelle risici. I Executive Brief deler vi ud af vores viden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Atradius

Sjællandsbroen 21
2450 København SV
Danmark
Atradius

Send til en kollega

0.079