23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fritstående og specialdesignede postkasser til Lerholmen

Lerholmen, en del af den nye bydel Nærheden, har valgt postkasseanlæg på stander fra Eden Park. Alle er specialdesignede og med LED belysning.

I Hedehusene lidt udenfor København skyder der en hel ny bydel op – en bydel som på sigt skal huse 3.000 beboere. Bydelen hedder Nærheden og et af de første færdige boligområder i bydelen kaldes Lerholmen. Lerholmen består af 186 lejligheder fordelt på 22 opgange. Lejligheder er i varierende størrelse og henvender sig derfor både til enlige, par og familier. Boligerne er alle placeret med indgang mod det hyggelige gårdmiljø, hvor der både er legeplads og en fælles pavillon.

Eden Park har haft fornøjelsen af at levere fritstående og specialdesignede postkasseanlæg til alle 22 opgange i Lerholmen. Ved hver indgang er der således placeret et EP Custom postkasseanlæg på stander. Anlæggene er tilpasset den enkelte opgang og varierer derfor mellem 6 og 12 liggende postkasser. Alle standere er pulverlakeret i RAL 9007 og med LED belysning i toppen, så postkasserne lyser op i mørket. 

Eden Park A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21250635

Kontaktperson

CGR
Camilla G. Rasmussen
cgr@edenpark.dk

Send til en kollega

0.047