23948sdkhjf

Vi støtter InterForce

| Medlemsnyhed | Indrykket af Malmos A/S

Når vi bakker op om dette fællesskab støtter vi medarbejdere fra reservestyrken og bidrager til kongerigets samlede sikkerhed og beredskab.

I dag har vi modtaget en fin erkendtlighed, hvor Officer af Reserven Thomas Ludvigsen kom forbi og overrakte ‘medaljen’ til os – tilstede var Morten Dohrmann Hansen, Jacob Eriksen og Alexander Skagge Pedersen. Alle med en fortid i hæren.

INFO OM INTERFORCE

Erhvervslivet og forsvaret skulder ved skulder:

InterForce arbejder for en stærk sammenhængskraft mellem erhvervslivet og Forsvaret.

Vi styrker relationen mellem erhvervslivet og forsvaret via fælles fokus på ansatte, som har ansvar både i erhvervslivet og hos forsvaret.

Det sker ved at give de personer optimale betingelser, så de kan bidrage med kompetencer begge steder. Det kræver fælles forståelse og fleksible vilkår, så vi står stærkere – både i fredstid, i kriser og under konflikt.

Som støttevirksomhed tilkendegiver man, at virksomheden bakker op, når forsvaret har brug for ansatte, der ved siden af deres civile job har en kontrakt med Forsvaret eller er frivillig i hjemmeværnet.

Det betyder blandt andet, at virksomheden bør give den konkrete medarbejder fri, ferie eller orlov i perioden ligesom en udstationering for Forsvaret ikke bør betyde en opbremsning eller et tilbageskridt i karrieren for den konkrete medarbejder – tværtimod.

Virksomheden får kompetencer retur ved at have en aktiv soldat i sin sold – på mange planer.

Det er således ikke “bare” for dit samfundssind, at du som virksomhedsleder melder dig ind; det er lige så meget, fordi du øjner mulighederne for at tiltrække og fastholde dygtig arbejdskraft, for hvem det er vigtigt at kunne dyrke en begrænset militær karriere ved siden af civil hovedbeskæftigelse.


#SOLDATIMALMOS #INTERFORCE #MALMOSLANDSKABER

 Læs – eller genlæs – vores artikel om ‘soldaterne i Malmos’
Fra Battle Mind til Business Mind – fra Soldat til Civil


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Malmos A/S

Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde
Danmark
Malmos A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094