23948sdkhjf

Pletter og prikker fjernet fra bil

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Der var pletter og prikker overalt på en lille Kia Picanto, der var blevet udsat for graffiti. Heldigvis lykkedes det All Removes erfarne folk at få hærværket fjernet fuldstændigt.

ER DU BLEVET UDSAT FOR GRAFFITIHÆRVÆRK PÅ BILEN, VAREVOGNEN ELLER LASTBILEN? KLIK HER OG FÅ ET TILBUD PÅ AT FÅ DET FJERNET

Da en lille Kia Picanto var blevet oversprayet med graffiti, stod et forsikringsselskab overfor en udfordring. Skulle hele bilen lakeres om eller ville det være muligt at fjerne graffitien ved hjælp af en afrensning?

Skudt over målet
Efter at have undersøgt priserne hos autoværksteder stod det klart, at det ville være en meget stor omkostning at få bilen lakeret. I forhold til en afrensning var prisforskellen omkring 600%. Derfor blev All Remove sat på opgaven. Spørgsmålet var, hvordan resultatet ville blive?

Fuldstændigt fjernet
All Remove har mangeårig erfaring med at fjerne graffiti på alt fra biler og varevogne til busser og toge. Servicefolkene gik derfor i gang med opgaven, der både krævede grundighed og tålmodighed og et stort kendskab til afrensningsmidler og sarte overflader.

Plet efter plet lykkedes det dog at fjerne al den ulovlige graffiti, så da arbejdet var færdiggjort, kunne den lille og nu rene Kia Picanto trille fin og ren ud i trafikken.

ER DU BLEVET UDSAT FOR GRAFFITIHÆRVÆRK PÅ BILEN, VAREVOGNEN ELLER LASTBILEN? KLIK HER OG FÅ ET TILBUD PÅ AT FÅ DET FJERNET


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.094