23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort udvalg af honeudstyr hos Løwener

Fra horisontal og vertikal honemaskiner til værktøjer og tilbehør. Blandt andet den nye Sunnen SH 5000 der er den nye generation af høje kvalitetsmæssig horisontal honemaskiner.

Honingsmaskiner er størrelses- og efterbehandlingssystemer, der er i stand til at raffinere den geometriske overflade af en række metalprodukter.

Mange anvendelsesmuligheder
Honingmaskiner kan bruges i en lang række anvendelser, såsom at skabe cylinderfinish i en ny motorblok, genindføre crosshatch i en genopbygget motorblok eller udjævne indersiden af ​​et pistolrør for at sikre optimal produkteffektivitet. Når man arbejder på komponenter, der ofte kræver sub-mikron-tolerancer, er det vigtigt for succes at investere i et premium-honing-system, der er i stand til at skabe en præcisionsboring.

Sunnes honingssystemer
Sunnens honingssystemer bruger en lang række honningsværktøjer og slibemidler til størrelse og finish boringer i alle størrelser. Brug af Sunnen industrielle malingsmaskiner, værktøjsmaskiner og slibeprodukter tillader nøjagtig størrelse, overfladebehandling, rundhed, rethed og ensartet overfladetekstur at opnås hurtigt og økonomisk i værktøjsrum / reparation, mellemvolumen / jobbutik og højvolumenproduktion applikationer. 

Læs mere HER og se vores udvalg.

Se også kataloget HER

For mere information kontakt:
Keld S. Hansen på mobil nr. 20 124 960 eller ksh@loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

DW
Didde Welander
Marketingansvarlig
+45 43200424 dw@loewener.dk

Send til en kollega

0.063