23948sdkhjf

DOMUS er totalrådgiver og arkitekt på renovering og omdannel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Domus Arkitekter A/S

Renoveringen indeholder ny facade, nye udearealer, ny ankomstpassage, nye fællesfaciliteter, samt omdannelse af tidl. daginstitutioner, på de nederste to etager, til 19 nye boliger med private terrasser..

DOMUS har været totalrådgiver på helhedsplanen med MOE ingeniører og Lassen Landskab som underrådgivere.

Tartuhus er opført i 1970, som et tidstypisk betonelementbyggeri med tværgående betonvægge og herimellem fritspændende vindues- og facadepartier.
I bygningen, som er på 9 etager, er der daginstitutioner og fælleslokaler i stueetagen og på 1. sal, mens der er boliger på 2. - 8. sal.

Tartuhus har udfordringer med indeklimaet både med fugt i indeliggende badeværelser, træk fra dårligt isolerede facader og støjgener i boligerne fra trappeopgange.

Byggeriet omfatter en total udskiftning af vindues- og facadepartier, udskiftning af elevatorer, etablering af tilgængelighedsboliger, nye badeværelser, udskiftning af VVS- og EL-installationer samt nye udearealer.
Da en af daginstitutionerne fraflytter er der blevet plads til 10 nye familieboliger som finansieres som nybyggeri og placeres i stueetagen og på 1. sal. En af boligerne bliver indrettet som ”delebolig” hvor 3 beboere deles om fællesfaciliteter.

Renoveringen af de eksisterende boliger gennemføres uden genhusning, med nøje planlægning af byggelogistik, interimsforanstaltninger og koordinering af beboerinformation.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Domus Arkitekter A/S

Lyngby Hovedgade 27, 1.
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Domus Arkitekter A/S

Billeder & videoer

DOMUS er totalrådgiver og arkitekt på renovering og omdannelse af Tartuhus.DOMUS er totalrådgiver og arkitekt på renovering og omdannelse af Tartuhus.DOMUS er totalrådgiver og arkitekt på renovering og omdannelse af Tartuhus.

Send til en kollega

0.11