23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri Vejle Padelcenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Halbyggeri A/S

Dansk Halbyggeri har vundet sit hidtil største projekt ”Vejle Padelcenter” på ca. 6.000 kvadratmeter. Hallen skal anvendes til den nye sportsgren padeltennis.

Bygherren er et selskab med den kendte fodboldspiller Thomas Gravesen og erhvervsmanden Kenneth Eskildsen, der sammen investerer i at udbrede padelsporten.

Vejle Padelcenter skal opføres ved VB’s træningsbaner i Vejle NØ.

Dansk Halbyggeri har vundet opgaven med det samlede bedste bud blandt tre bydende.

Den nye padelhal er på ca. 5.500 kvadratmeter, mens faciliteter til shop, kontor, møderum, omklædning mm. udgør andre 500 etagemeter. Dansk Halbyggeri forventer byggeriet går i gang til juni og det nye padelcenter skal stå færdigt til foråret 2022

-Det er vores hidtil største ordre, og da vi allerede har pænt travlt, skal vi mande op med to nye projektchefer, siger direktør Mogens E. Laustsen, Dansk Halbyggeri. Han forsætter:

-Projektet ligner på mange måder de haller, vi er specialist i at opføre, og som er et meget veludviklet og afprøvet koncept.

-Hovedkonstruktionen er en stålgitterkonstruktion, der beklædes med sandwichpaneler. Hallen er isoleret til +15 grader og får en grøn profil med opvarmning via varmepumper og solceller på taget.

-Vi arbejder lige nu med det statiske system og brandredegørelse, så vi kan få OK fra kommunen, og i juni forventer vi at kunne gå i jorden.

-Næste trin bliver at inddrage leverandører og underentreprenører i den mere detaljerede del af projekteringsfasen.

Hallen bliver ca. 100 meter lang og ca. 55 meter bred. Højden bliver ca. 15 meter. I hallen bliver der 13 padelbaner, hvoraf den ene udføres som et nedsænket center court (opvisningsbane) med ca. 250 tilskuerpladser. I forbindelse med padelhallen opføres en tre etagers bygning i betonelementer med forskellige faciliteter, som shop, kontor, møderum, omklædning mm.

Artikel

Dansk Halbyggeri står selv for projektering og byggestyring, derudover har Dansk Halbyggeri tilknyttet eksterne rådgivere; TriConsult, Spangenberg & Madsen og Convia.

 

Hent projekt data og billeder

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Halbyggeri A/S

Rho 1
Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Dansk Halbyggeri A/S

Billeder & videoer

Dansk Halbyggeri Vejle Padelcenter

Send til en kollega

0.095