23948sdkhjf

Indbrudssæsonen er i fuld gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

November måned har været ramt af indbrud, særligt på Sjælland, hvor der i Høng-området har været hele 8 varebilsindbrud i varebiler på en enkelt nat. Det alene er bekymrende. Men hverken Midtjylland eller Fyn er suppet fri for indbrud

Selvom der er en lille nedgang i indbruddende i disse coronatider, er der stadig overhængende sandsynlighed for at tyvene stadig er aktive. 
Midt- og Vestsjællands Politi beretter om hele  8 indbrud på natten mellem d. 4. og 5. november alene i Høng-området. Det er mange- og det betyder, at der er bander eller personer i gang med indbrudsturné.

Derfor er det vigtigt, at man er på vagt, og tager depræventive foranstaltninger der kan gøres i tide. Lad ikke tyvene få let spil. Derfor, som minimum forsøg at efterlev disse råd:

• Parker – om muligt – varebilen på en sådan måde, at det er besværligt at komme ind i den ad bag- eller sidedøre.
• Fjern særligt værdifuldt værktøj fra bilen
• Mærk værktøj med f.eks. en særlig farve, initialer eller firmanavn mv., så stjålet værktøj vil være sværere at afsætte for tyven og nemmere for politiet at identificere ejeren
• Biler, der parkeres i længere tid eller efter mørkets frembrud, bør parkeres, hvor der er belysning – og gerne i nærheden af beboelse. Undgå at parkere bilen på øde steder.

Pas på og vær opmærksom på,at varebilerne ikke står sårbare hen. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Send til en kollega

0.094