23948sdkhjf

Indret med god akustik

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAMPA ApS

Sæt akstikken i fokus gennem indretning og opnå bedre indeklima, højere velvære og forøget koncentration.

Med DAMPAs væghængte akustikpaneler, DAMPA® Silent Board og DAMPA® Silent Board Flex, er det nemt at kombinere god akustik med en flot indretning, både i eksisterende byggerier såvel som i projektets opstartsfaser. 

Moderne livsstil - samme udfordringer 
Tilbage i 1951, hvor DAMPA blev grundlagt, var det akustiske udfordringer som at sænke lyden fra skrivemaskiner, der var i fokus. Dette gjorde man for at sænke fejlprocenten og øge effektiviteten. I dag lever vi i en mere digital verden, men de akustiske gener er de samme. Er tastaturets klikken for høj, printerens brummen for forstyrrende eller snakken i klasselokalet for rungende, så sænkes vores koncentrationsevne, vi bliver mindre effektive og vores velvære sænkes. 

DAMPA har derfor udviklet deres akustiske vægpaneler, så man enkelt og effektivt kan håndtere akustiske udfordringer uden at gå på kompromis med design og indretning. 

Fokus på smukt design og naturens robuste materialer 
Med DAMPA® Silent Board og DAMPA® Silent Board Flex udnytter man stålets egenskaber til at skabe naturlige overflader tro mod materialet. Det er derfor muligt at opnå effekter som rustlook, galvanisering, oxyderet og lignende, og samtidig kan der skabes de velkendte standarddesigns i sort, hvid eller hvilken som helst anden NCS- eller RAL-farve, som der matcher dit design. 

Det unikke ved DAMPAs akustiske vægpaneler er robustheden. Det robuste materiale, som metallet er, beskytter akustikpanelerne mod for eksempel buler fra slag og stød. Med DAMPAs vægpaneler kan man derfor let og æstetisk optimere akustikken selv på skoler, gangarealer og andre travle områder, der er ekstra udsatte. 

Kontakt DAMPA og hør mere om de mange fordele ved at vælge et vægpanel i stål. 

Sænk efterklangstiden let og effektivt 
Uanset om det er rungen på gangen på skolen, lydniveauet i klasseværelset eller printeres brummen på kontoret, som man ønsker at nedsætte. Så er akustikkens regler de samme; efterklangstiden skal sænkes. 

For at dette kan lade sig gøre, så anbefales det, at der sættes akustiske elementer på væggene svarende til ca. 10-20 % af rummets gulvareal, alt efter rummets indretning og formål. 

DAMPAs akustiske vægpaneler, DAMPA® Silent Board og DAMPA® Silent Board Flex, er ideel at tænke ind i rummets indretning. Vægpanelerne er akustikklasse A og de er derfor med til effektivt at sænke efterklangstiden. 

Kontakt DAMPA på mail dampa@dampa.dk eller tlf. +45 63 76 13 00 for at høre mere om design- og akustikmulighederne tilpasset præcis dit behov. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAMPA ApS

Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Danmark
DAMPA ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094