23948sdkhjf

Få din første BIMcloud med 50% rabat

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Frem til d. 22 december kan du få din første BIMcloud med 50% rabat.

BIMcloud er din BIM-server og digitale samarbejdsplatform. Med BIMcloud får du blandt andet adgang til “Reservation Assistant”, der er en automatiseret reserveringsfunktion, der gør, at du slipper for at reservere de objekter, du vil redigere. Derudover får du også adgang til en fuld udbygget mappestruktur, hvor du kan gemme alverdens filtyper uanset om det Word, Excel eller Revit. Rettigheder til mapper tildeles hierarkisk via mapper. Samtidig øger flere professionelle backup-systemer datasikkerheden.

Med BIMcloud kan du arbejde sammen på tværs af virksomheder og dele projektet mellem landskabsarkitekter, bygningsarkitekter, ingeniører og entreprenører. Du kan styre et ubegrænset antal brugere via rettigheder i grupper, hvor antallet af licenser afgør antallet af samtidige brugere.

LÆS OGSÅ: Se Graphisoft Center Danmarks kursuskalender

Halv pris på BIMcloud for nye kunder

Frem til 22. december 2021 kan du få din første BIMcloud med 50% rabat.  Det betyder, at du får det næste års BIMcloud-abonnement som introduktionstilbud for kr. 675 pr. år pr. flydende licens.

BIMcloud Software as a Service

BIMcloud Software as a Service (SaaS) er en BIMcloud-løsning “hosted” af GRAPHISOFT på servere i München, der giver dig mulighed for at arbejde med et ubegrænset antal projekter, lagerplads og brugere. Så slipper du får at tænke på IT, server-setup og diverse installationer og opgraderinger.

Frem til marts 2022 kan du købe din første BIMcloud as a Service licens for ca. kr. 2.700 pr. år pr. flydende licens mod en normalpris på kr. 4.000. Køber du BIMcloud SaaS inden d. 22. december 2021 får du et kvartals gratis service pr. licens, svarende til en værdi af kr. 2.040 for hver BIMcloud SaaS licens du har købt.

LÆS OGSÅ: Konsistenskontrol og kvalitetssikring

BIMcloud Basic er stadigvæk gratis, men har ikke alle funktioner som den fulde BIMcloud-version. Du kan læse mere om forskellen på BIMcloud, BIMcloud as a Service og BIM Basic her →

Alle priser er eks. moms, kontakt os for nærmere info på info@formfaktor.dk eller 8862 66 80.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14