23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS False - Montage klar til næste etape på Falbegrunden

Selvom det er koldt derude er elementmontagen i fuld gang på næste etape af Falbegrunden i Randers. BS FALSEN 2009 skal leveres og monteres til projektet.

Vi er endnu engang valgt til at levere samt montere pladefalsene til byggeprojektet i Randers. Det er vi utrolig stolte over og ser skam også frem til at opstarte montagen på pladsen i de kommende dage. 

Falbe Parken er en ny attraktiv bydel i Randers NV der både indeholder lejligheder og rækkehuse til leje i Randers omgivet af grønne arealer og er beliggende få hundrede meter fra de nærmeste indkøbsmuligheder. 

Betonelementerne leveres af Fårup Beton og sammen med vores kunde Kammi Entreprise ser vi frem til at fortsætte den gode proces, samt det gode samarbejde vi har haft med de involverede parter. 

Vi takker Kammi Entreprise for ordren. 

​BS falsen 2009

Pladefalsen anvendes til at lukke hulmuren mellem for- og bagmur i vindues- og døråbninger. BS FALSEN kan implementeres i både parcelhusbyggeri såvel som domicilbyggeri.

- Direkte linjetab på 0,01 W/mK
- Formindsker varmetab
- Er vejrbestandig og formstabil
- Har en glat overflade
- Forenkler tømrer- og malerarbejde

Produkt
BS FALSEN 2009 består af en specialfremstillede celikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabil stålvinkel. Den specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN består af ikke-brændbart materiale.

Montage
Den lave vægt bevirker, at falsen er let at håndtere og montere. Vinduer og døre kan monteres direkte i BS FALSEN 2009. Råhuset kan dermed lukkes hurtigere og uden brug af midlertidig afdækning.

Ved etagebyggeri kan BS FALSEN 2009 monteres indefra, så arbejde på stillads undgås.

BS FALSEN 2009 monteres af BS FALSE MONTAGEs erfarne montører, som sikrer byggeriets linjer og betonpillemål ved opretning af råhullerne på byggepladsen.​ 

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et råhulelement, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk. BS FALSE MONTAGE sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet.

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.047