23948sdkhjf

Hvad er egentlig No Dig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

No Dig beskriver kloakrenoveringsmetoder, hvor der ikke opgraves røret.

No Dig er en kloakudstyrskategori, men hvad indeholder den egentlig, og hvad er No-Dig-udstyr god til?

No dig bliver typisk brugt i områder, hvor det vil være meget forstyrrende for eksempelvis beboere eller trafikanter, hvis et stort gravearbejde skal finde sted. Det kan også dreje sig om områder, hvor det slet ikke er muligt at foretage opgravning, som for eksempel under bygninger eller fjeld. 

Hvilke No-Dig-metoder findes der?

To hyppige No-Dig-metoder er punktrenovering og strømpeforing. Strømpeforing er en metode, som anvendes til kontinuerlig reparation af større skadede områder med en strømpe, og epoxy kemi. Denne oprgavningsfrie metode anvendes typisk med økonomisk fordel til et samlet reparationsstræk fra 12 meter og opefter. Metoden inverterer en strømpe, som via trykluft blæses ud i det skadede rørområde. Afhærdningstid kan bringes ned på circa 2 timer ved at anvende damp til afhærdning. Strømpeforing kan anvendes i dimensionsområdet DN 50 - DN 2000, men området over DN 600 er for specialfirmaer og kræver udstyr dimensioneret til opgaverne. 

Punktrenovering på den anden hånd er en metode, som anvendes til punktreparation med glasfiber og silikat kemi af et mindre skadet område. Områdestørrelsen, der kan repareres, afhænger af dimensionen på det skadede rør men går typisk fra 60 cm op til 3-4 meter. Det er muligt successivt at reparere områder efter hinanden med overlap. Det gør metoden anvendelig fra dimensionsområdet DN 50-DN 1200 med et samlet reparationsstræk på op til 12-15 meter. Afhærdningstid er circa 1 time ved koldhærdning. 

Hvilket No-Dig-udstyr findes der?

Når det kommer til strømpeforing, tilbyder C-TV mange forskellige linertyper og kalibreringsslanger, som kan også skaffes på bestilling i alle gængse dimensioner, samt i specialmål nøjagtigt tilpasset din opgave. 

Indenfor punktrenovering har vi også et stort udvalg: Alt fra glasvæv i forskellige størrelser og typer packere i forskellige dimensioner og længder, til kemi, som anvendes til punktrenovering sammen med PointLiner-udstyr

Hvis du gerne vil vide mere om No-Dig-udstyr, kan du gerne skrive til md@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095