23948sdkhjf

Inventarland leverer hjemmearbejdspladser for Nets

| Medlemsnyhed | Indrykket af Inventarland A/S

100 nye hjemmearbejdspladser er blevet leveret til Nets' medarbejdere

I Inventarland har vi kontormøbler til ethvert behov og derfor også til hjemmekontoret. I forbindelse med coronasituationen har vi leveret og monteret mange hjemmearbejdspladser både for privatkunder men også i samarbejde med virksomheder.

 

100 nye hjemmearbejdspladser til Nets

I starten af efteråret har vi eksempelvis leveret omkring 100 hjemmearbejdspladser til Nets’ medarbejdere. Behovet er som hos så mange andre primært affødt af coronasituationen, hvor flere medarbejdere og virksomheder har fundet ud af, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre at arbejde effektivt hjemmefra.

 For at kunne skabe den bedst mulige hjemmearbejdsplads for hver enkelt medarbejder, har Inventarland haft en projektkonsulent ude og stille et showroom op hos Nets. Showroomet blev opstillet af flere omgange, så alle medarbejdere havde mulighed for at prøve kontormøblerne, blive vejledt og finde det helt rigtige. Det var blandt andet kontorstole, mødestole og hæve sænkeborde, der blev valgt til hjemmekontoret. Mange valgte også montering af deres nye kontormøbler, hvor Inventarlands egne montører tager ud og hjælper med at sætte hjemmearbejdspladsen op.

 

Regler for hjemmearbejdspladsen

Hjemmearbejdspladsen stiller også nogle krav til arbejdsforholdene i hjemmet. Hvis man arbejder hjemme 1 dag om ugen eller i gennemsnit 2 timer dagligt, så kræver arbejdsmiljøloven, at de samme regler gælder som på den fysiske arbejdsplads. Det indebærer at kontormøblerne skal kunne justeres og tilpasses til en optimal arbejdsstilling for den enkelte, og der skal være fri plads til ben og fødder under bordet. Her er vores ergonomiske kontorstole og hæve sænkeborde ideelle, og fås i forskellige størrelser og design – så det kan indgå som en del af din indretning derhjemme.

 

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Hvis du som arbejdsgiver ønsker at understøtte dine medarbejderes gode arbejde hjemmefra, og vil sørge for, at de har et hjemmekontor, som fungerer optimalt, så står vores eksperter klar til at hjælpe og rådgive. Vi kommer gerne ud og viser vores kontormøbler frem, og vil gerne give et godt tilbud. Kontakt vores projektkonsulenter på info@inventarland.dk eller besøg os i butikken i Slagelse, Trafikcenter Alle 12. I mellemtiden kan du også finde alt til din hjemmearbejdsplads her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Inventarland A/S

Trafikcenter Allé 12
4200 Slagelse
Danmark
Inventarland A/S

Send til en kollega

0.205