23948sdkhjf

Grow-kurser i C.F. Møller Architects er i gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af C.F. Møller Architects

Under konceptet Grow, skyder C.F. Møller Architects gang i 2022 med efteruddannelse for deres medarbejdere. Udover efteruddannelse, sikrer Grow vidensdeling og netværk mellem medarbejdere på tværs af C.F. Møller Architects’ kontorer.

Selvom menuen stod på jura fra morgenstunden, oplevede Ronny Niemann, kvalitetschef i C.F. Møller Architects, masser af energi og gode spørgsmål fra deltagerne på kurset i Fagtilsyn, som han underviser i: 
- Omfanget af tilsyn kommer ofte bag på mange. Der er rigtig mange ydelser – og der er juridiske rammer som man skal holde styr på, når man laver et fagtilsyn. Men der var god energi allerede fra morgenstunden. 
 
Nis Breddam, bygningskonstruktør på Aarhus-kontoret, var blandt deltagerne. Han anbefaler sine kollegaer at melde sig på kursuserne i kvalitetssikring, hvor Ronny Niemann underviser: 
- Kurset var godt og relevant. Ronny er en dygtig formidler, og man mærker, at han har erfaring med at undervise.  

På kurset i Fagtilsyn arbejder deltagerne med konkrete eksempler på tilsynsplan, afleveringsprotokol og mangelliste, og hvordan de laves hos C.F. Møller, så medarbejderne ser betydningen af disse i praksis. 
- Det, at kurset kun var for ansatte i C.F. Møller var en kæmpe fordel. Der blev stillet mange spørgsmål, som var gode og relevante for os alle. Og når Ronny selv arbejder i C.F. Møller, kan han gøre stoffet relevant for de cases som vi arbejder med. 

Ronny Niemann er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom. Udover at være kvalitetschef i C.F. Møller Architects, underviser Ronny Niemann også i jura og tekniske fag på skolen for danske byggeøkonomer og på Molio. 

Både bygningskonstruktører og arkitekter deltog på kurset, som blev afholdt på C.F. Møller Architects' hovedkontor i Aarhus tirsdag den 11. januar. I dag, afholdes samme kursus på C.F. Møller Architects' tegnestue i Kønbenhavn. 

 

Grow: Personlig og Faglig udvikling for medarbejdere i C.F. Møller Architects

Grow er C.F. Møller Architects’ platform for personlig og faglig udvikling, der skaber værdi for den enkelte og for fællesskabet i visionen om at gøre livet bedre for mennesker og planet.

En del af C.F. Møller Architects’ Grow-koncept er programmet for efteruddannelse, som er eksklusivt for medarbejdere i C.F. Møller Architects. Flere undervisere er ansatte fra C.F. Møller Architects, der har særlige kompetencer og viden inden for blandt andet bæredygtighed, træ og klima, projektledelse og projekteringsværktøjet Revit.

Medlemsnyhed

Indrykket af
C.F. Møller Architects

Europaplads 2, 11.
8000 Aarhus C
Danmark
C.F. Møller Architects

Billeder & videoer

Ronny Niemann er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom. Udover at være kvalitetschef i C.F. Møller Architects, underviser Ronny Niemann ogsåRonny Niemann er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom. Udover at være kvalitetschef i C.F. Møller Architects, underviser Ronny Niemann også sine kollegaer i kvalitetssikring.

Send til en kollega

0.078