23948sdkhjf

Der er også bæredygtige interimsdøre

| Medlemsnyhed | Indrykket af WINCOVER A/S

I opførelsesfasen er der store besparelser at hente ved at få gavn af vinduernes lave U-værdi så tidligt som muligt, men ift. adgangsdøre er det ofte nødvendigt at anvende interimsløsninger. WINCOVER+® døren er isoleret med 45 mm stenuld.

WINCOVER+® døren er en nem, tyverisikret og bæredygtig interimsdør, der kan både købes og lejes. Interimsdøren er udført med Aluzink dørkplade på indvendig og udvendig side, og er isoleret med 45 mm stenuld.

WINCOVER+® Interimsdøren kan leveres komplet med greb/cylinder/låsekasse/slutblik /dørlukker/beslag for hængelås og leveres i flg. standard mål 1000x2100 mm (enkeltfløjet) eller 2000x2100 mm(dobbeltfløjet). 

Interimsdøren kan ydermere udføres med ventilationsriste og eller en rudeløsning med transparent acrylplade samt udluftninghul m/dækplade for flexrør.  Byggepladsskiltning, logo, dør nr. etc. kan integreres på døren.

WINCOVER® leverer også en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVER® giver samtidigt solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WINCOVER A/S

Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Danmark
WINCOVER A/S

Send til en kollega

0.111