23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lopolight kom sikkert i havn med CB Svendsen

Tilbage i 2004 stod Lopolight med en idé, men manglede gode leverandør. Dengang lå Lopolights udvikling og produktion to forskellige steder, hvilket viste sig at være problematisk...

Lopolights vision er at øge sikkerheden på verdensskibe ved at levere de bedste og sikreste navigationslanterner for at minimere risikoen for kollision.

Siden starten af LED-revolutionen 00’erne har Lopolight leveret LED-navigationslanterner til skibe over hele verden. I dag er virksomheden etableret som den førende producent af komplette navigationslyssystemer til alle skibstyper og størrelser. Lopolights produkter leverer lys med lavt strømforbrug og ekstrem lang levetid, selv under de hårdeste forhold, på baggrund af LED teknologien.

Tilbage i 2004 stod Jan Møller og hans partner, Peter Hancke, med en idé, men manglede den gode leverandør. Dengang lå Lopolights udvikling og produktion to forskellige steder, hvilket viste sig at være problematisk.

”Det føltes som at være en lus mellem to negle. Når noget ikke fungerede, var både udvikling og produktion gode til at kaste problemerne over på modsatte part. Det virkede ikke optimalt og var en krævende proces,” udtaler Jan Møller.

Hør historien på vores YouTube kanal eller læs hele kundecasen her.

Den maritime industri bruger ofte højteknologiske og komplekse produkter til at løse de problemstillinger, der kan opstå i driften, navigationen mm. Udover den høje kompleksitet af produkterne, skal de også udvikles og produceres, således at de kan modstå det barske klima, som temperaturændringer, vind og vand. CB Svendsens erfaring og det tætte samarbejde med kunder fra denne industri, sikrer stor erfaring med de nyeste teknologier og viden om de mange regulativer, der findes i branchen. 

”CB Svendsens evne til at sikre stærk kommunikation mellem udvikling og produktion, succes med produktion af kritiske komponenter og deres støtte har været værdifuld for vores organisation helt fra begyndelsen,” mener Jan Møller.

Du kan læse mere om Lopolight her.

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308

Kontaktperson

JBS
Jakob B. Svendsen
COO
cbs@cb-svendsen.dk

Send til en kollega

0.047