23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende institutionsbyggeri – arkitektonisk og prisvenligt

Institutionsbyggeri kan både være spændende, arkitektonisk og prisvenligt

Præfabrikeret modulbyggeri fra JYTAS  er det ideelle valg når klubfaciliteterne skal udvides og her kan alle ønsker integreres. Den korte leveringstid i forhold til traditionelt byggeri betyder desuden sparede penge på bundlinjen. 

Et godt samarbejde skaber muligheder
I samarbejde med Matters Arkitekter har JYTAS opført nye klubfaciliteter til Klub Ventilen i Brøndby Kommune på bare 5 måneder. Faciliteterne udnytter fordelene med modulbyggeri uden at gå på kompromis med kvalitet og god arkitektur. Læs mere om Klub Ventilen her.

Bygningen fremstår med varierede facader samt små nicher, og er opført af præfabrikerede moduler, som er bygget i JYTAS’ egne produktionshaller. Opgaven var at skabe en bygning med oplevelsesrige, kreative og varierede inde- og uderum. 

Opfordring til leg og læring i et sundt miljø
Faciliteterne er inddelt med obligatoriske rum, såsom personalerum, toiletter, garderobe m.m. Samtidigt er der lagt vægt på aktiviteter for børnene med henholdsvis spillerum, krea-værksted, træværksted, musikrum og et stort alrum, hvor børnene kan udfolde sig. Kort sagt, institutionen opfordrer til leg og læring.

Faciliteterne er opført med central ventilation med genindvinding, som sikrer et godt og sundt indeklima for både børn og voksne. Lofterne er beklædt med lyddæmpende akustikplader, som skaber et rart lydmiljø, og alle rum er indrettet med intelligent dagslysregulering, der sparer på energien.

Mulighed for køb eller leje
Byggeriet er købt af Brøndby Kommune, men JYTAS tilbyder også leje af institutioner. Uanset om man vælger en købe- eller lejeløsning kan byggeriet skaleres op og ned, hvis behovet for mere eller mindre plads pludselig ændrer sig. 

"Vores byggerier tilbyder lyse og rummelige lokaler med god akustik, hvor individuelle indretnings­ønsker opfyldes, og hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Mekanisk ventilation med genindvinding sikrer sunde indeklimaforhold, der minimerer gener som allergi og hovedpine, og skaber et godt miljø for alle. Kort sagt ­– vi tilpasser den indvendige indretning efter ønsker, så faciliteterne opfylder behovet.”, fortæller Christian Torp, direktør hos JYTAS.

JYTAS er specialiseret i præfabrikeret modulbyggeri, der kan tilpasses ethvert behov, der kan opstå i det offentlige og private rum – lige fra institutioner, skoler, kontorbygninger og meget mere.

Se flere af JYTAS’ projekter her.

JYTAS A/S
Tlf. 8694 6800

JYTAS A/S
Århusvej 211
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763647
P nummer: 1004654511

Send til en kollega

0.097