23948sdkhjf

Renovation og nybyg på Sct. Paulsgaarden i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeselskabet PAULSEN A/S

Byggeselskabet PAULSEN A/S har indgået aftale om renovering og nybyg på Sct. Paulsgaarden.

Renovation af ældre bygning med fem etager, samt kælder, og indretning af gårdrum. Gennemgående renovation af i alt 8 almene boliger (hvoraf nogle er fordelt over to etager med egne interne trapper) fra 69 m² til 141 m², samt ca. 50 m² erhvervslokaler i kælderen. Hver lejlighed har eget køkken, leverum og badeværelser, og enten egen udgang til gården eller privat altan/terrasse. Antallet af værelser i boligerne varierer fra ét til tre, og badeværelser fra ét til to, alt efter de tilgængelige kvadratmeter for den enkelte lejlighed.

Desuden er der nybyg i form af etablering af taglejligheder og terrasser, nye altaner til alle boliger som vender mod gården, samt etablering af elevator. Facaden efterisoleres desuden mhp. bedre indeklima og lavere varmeregninger, samt får en visuel modernisering.

Gårdrummet indrettes ligesom nabogårdens med lignende materialer og samme grønne elementer, således der skabes en visuel sammenhæng. Det omfatter bl.a. ny belægning i gården, ny affaldssortering i et afskærmet skur og diverse blomsterbede med stauder mv.

Bygningen er opført i år 1791. I starten af 1900-tallet overtog menigheden fra Sankt Pauls Kirke ejendommen og benyttede den som menighedshus, heraf navnet på indgangsporten: Sct. Paulsgaarden.

Vi her hos Byggeselskabet PAULSEN takker for det forestående, og allerede, stærke samarbejde med vores bygherre Ejendomsselskabet Sct. Paulsgaarden ApS bygherrerådgiver Arkhus Bygningsrådgivere A/S, arkitekt Panum & Kappel ApS, samt ingeniør Klaus Nielsen A/S.

Læs mere om Fredericiagade-projektet, og andre af vores projekter, under vores referencer:  https://www.byg-paulsen.dk/referencer.

Projektet udføres som hovedentreprise og forventes afleveret i vinteren 2022.

Billeder af: Spacefab ApS.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Erhvervsvej 2A
8653 Them
Danmark
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Send til en kollega

0.109