23948sdkhjf

Indstil dit projekt til "Årets kontorbyggeri" senest d. 8/2

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Så er det snart sidste chance for at indstille projekter til Nohrcons kåring af Årets kontorbyggeri 2022! Kåringen er optakt til den årlige Temauge om indretning af fremtidens kontor 2022, d. 3. - 5. maj i København / Online - programmet er klar!

Nohrcon kårer for tredje år i træk Årets kontorbyggeri - og dit projekt/kontor kan løbe med prisen i 2022! 

Hvilke krav er der til projekter, der kan indstilles til årets kontorbyggeri?

  • Projektet kan være alle former for kontorer, både nybyggeri eller et renoveringsprojekt.
  • Projektet må være maks. 15 måneder gammelt, når du indstiller det – dvs. færdiggjort i perioden november 2020 til februar 2022.
  • Projektet skal have et areal på min. 400 m².
  • Projektet skal være beliggende i Danmark, på Færøerne eller på Grønland.

 
Hvordan indstiller du et projekt?
Hvis du har forslag til, hvem der skal modtage prisen, så send en motivation/beskrivelse på maks. 5 sider af det projekt, som du foreslår, til Nohrcon. Læs mere om, hvad vi anbefaler, at du inkluderer i beskrivelsen: Vejledning til at indstille et kontorprojekt.

Hvornår er der deadline for indstilling?
Vi skal have dit forslag senest den 8. februar 2022! 

Hvornår og hvordan findes vinderen af årets kontorbyggeri?
Alle forslag vil blive behandlet af en jury, der består af både eksperter og brugere. Juryen udvælger de bedste projekter. De nominerede forslag vil herefter blive sat til offentlig afstemning i februar/marts. Her kan alle stemme. Vinderen afsløres den 24. marts.  

Læs mere om sidste års vinder, DLG:
Sidste år vandt DLG’s nye hoveddomicil prisen for Årets kontorbyggeri 2021. Bygningens unikke form er inspireret af et kornaks med tre strå, der vajer på marken. Fagjuryen fremhævede det gennemtænkte udtryk i bygningen, som afspejler virksomhedens identitet. DLG er nemlig startet af landmænd, ejes af landmænd og sælger til landmænd.
(Foto øverst: DLG’s nye domicil ’Aksen’ – Årets kontorbyggeri 2021. Fotograf: Thorbjørn Hansen / Kontraframe. Kilde: PLH Arkitekter)

 

OBS: VIL DU VIDE MERE OM KONTORBYGGERI OG -INDRETNING?

– SÅ BOOK DIN PLADS TIL NOHRCONS:

TEMAUGE OM INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 2022

3. - 5. MAJ 2022 I KØBENHAVN / ONLINE

EARLY BIRD-PRIS INDTIL 8. MARTS!

TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL 5. APRIL!


Indretningen af kontorbyggeri er vigtigere end nogensinde før efter to år i pandemiens tegn! Men hvordan kommer fremtidens arbejdspladser til at se ud? 

Få svaret på Nohrcons temauge om indretning af fremtidens kontor 2022, hvor vi sætter fokus på kontorindretning, arkitektur, organisationsforandringer og fremtidens arbejdsmarked med landets førende eksperter på scenen og på sitet:

3. maj: Studietur til fremtidens kontor

4. maj: Konference om indretning af fremtidens kontor

5. maj: Studietur til nye DGNB guld-certificerede kontordomiciler

 

HIGHLIGHTS FRA TEMAUGEN:

Rundvisning på Woods
Kom med på rundvisning ved partner i Arkitema, Anders Halgren, i det nye kontorfællesskab Woods Augusthus. Byggeriet er DGNB guld-certificeret og har en del bæredygtige tiltag.

Oplev Østerport 2
Tag med, når vi skal besøge den meget omtalte Østerport 2-bygning til 200 mio. kr. Rundvisningen varetages af kreativ direktør Mikkel Beedholm fra KHR Architecture.

Fremtidens indretning
Pandemien har forandret arbejds-mønstrene. Så hvordan indretter vi fremtidens kontorer og gør det attraktivt at møde op? Geert Jensen fra Kinnarps har et godt bud på det.

Work from anywhere!
CEO Christian Baltzer fra Codan vil i sit oplæg komme ind på koncepterne ’hjemmearbejde’ og ’downsizing’, samt hvilke udfordringer de har mødt undervejs.

Nyt kontorhus tæt på byen
På studieturen til DGNB guld-certificerede kontordomiciler får du en rundvisning på det 16.500 m2 store kontorhus CPH Highline på Havneholmen.

 

Se hele programmet på Nohrcons hjemmeside her:

TEMAUGE OM INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 2022

 

... Og se hvad vi ellers tilbyder af relevant efteruddannelse inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Ewaldsgade 7
2200 København N
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.097