23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO præsenterer rekord

Til trods for de mange strabadser året bød på, så endte 2021 med at blive en rekord for FAKRO Danmark A/S i top og bund.

FAKRO Danmark A/S har efter en turnaround med effekt fra 2020 formået at vende en årrække med underskud til år med overskud samtidig med at omsætningen fortsatte med at vokse.

"Årene 2020 og 2021 var meget svære at håndtere på alle niveauer i værdikæden," fortæller Jon Tougaard, adm. direktør for FAKROs salgsafdeling på det danske marked.

"Vi kæmpede bravt for at få varerne frem til kunderne i en tid, hvor råvarer ikke kun steg voldsomt i pris, men tilmed blev sværere og sværere at skaffe for fabrikkerne i Polen. Kombinationen af svært tilgængelige produkter (i mange tilfælde) og stigende priser over en bred kam har været svær at håndtere," siger Jon Tougaard.

FAKRO Danmark har benyttet de sidste år med at få helt styr på logistikken og varerne fra et centrallager i polske Poznan, små 2 timers kørsel fra Berlin.

"Uden et back-up i Poznan samt på fabrikken, ville vi ikke være kommet i mål. Derudover har vi lidt back-up i Herning på lagret her, men økonomien i forsendelser fra Polen taler for landet som udgangspunkt. Vi arbejder med en plan for Danmark, hvor varerne skal tættere på forbrugerne og de professionelle kunder på sigt," fortæller Jon Tougaard.

FAKRO informerer ikke om omsætningstal for de forskellige markeder, men bundlinjen på mere end 500.000 kr. for Danmark er tilfredsstillende efter et kaotisk år med Covid-19 og accelerende krise i Ukraine.

Jon Tougaard afslutter: "Det er med stolthed, at vi har været vidne til de mange tiltag vores ejere i Polen har gennemført i forhold til den tragiske situation i nabolandet Ukraine. Det har været motiverende at høre om fra vores kollegaer dernede. Hvad 2022 kommer til at byde på med de mange udfordringer over hele linjen, det tør jeg ganske enkelt ikke spå om - vi kan kun håbe og tro på, at situationen forbedres for de mange skæbner snarest."

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047